You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Hanoi
  • Projekttype: Skoler og universitet
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Krav: Du skal være mindst 18 år og have mindst 1 år erhvervserfaring eller 1 års videregående uddannelse
  • Aldersgruppe: 6-15 år og 18-21 år
  • Antal: 30-60 elever pr. klasse
  • Indkvartering: Værtsfamilier, delelejlighed, hostel
  • Projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Turistindustrien i Vietnam er også i vækst og gode engelskkundskaber er essentielt for at få et godt job indenfor denne sektor. Der er et enormt behov  og ønske blandt Vietnams unge befolkning for at lære engelsk.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillig underviser vietnamesiske skoleelever

Vi samarbejder med en række skoler og en engelskklub på universitet i Hanoi, og du kan undervise både yngre og ældre elever, typisk 6-18 år. Skolerne varierer i størrelse og antal af elever. Enkelte skoler har mere end 1300 elever og kun meget få meget lokale engelsklærere. Der er typisk 30-60 elever i en klasse.

Det er også muligt at undervise studerende på lokalt universitet. Her er eleverne mellem 18 og 21 år.

På de fleste skoler vil du få din egen klasse fra starten. På enkelte skoler starter du som hjælpelærer, hvor du er med til at undervise eleverne.  Som frivillig samarbejder du med de vietnamesiske lærere om at forbedre elevernes udtale og ordforråd. Ved at afholde en sjov og inspirerende lektion kan du for alvor medvirke til at opfylde disse målsætninger.

Vores lokale personale arrangerer hver anden måned en workshop for alle frivillige på undervisningsprojekter. Her kan du mødes med andre frivillige og diskutere forskellige problemstillinger fra jeres arbejde.

Vores lokale medarbejdere giver jer gode råd, tips og idéer til jeres arbejde, og I får et forum for at udveksle erfaringer.

I de øvrige måneder har du mulighed for at deltage i workshoppen for frivillige humanitære frivillige. Her vil der også være mulighed for at diskutere arbejde og idéer.

Skolerne har lukket i sommerferien, så her arrangerer vi ferieskole for eleverne, som du er med til at arrangere.

For mit vedkommende har det at arbejde som frivillig været bedre end det at rejse rundt som turist. Du skaber mange flere nære relationer, og du oplever små mirakler hverdag de steder hvor du arbejder, i mit tilfælde i klasselokalerne på Nam Thanh Cong Primary School i Vietnam.
Rasmus, frivillig
Vietnam Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲