You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Myanmar

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Dala
  • Projekttype: Skoler
  • Rolle: At undervise elever i engelsk og andre fag
  • Aldersgruppe: 5-18 år
  • Antal: 20-40 elever pr. klasse
  • Indkvartering: Fælleshus og mindre hotel
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Myanmar er et de fattigste og mindst udviklede lande i Asien, og frivilligt arbejde på et undervisningsprojekt kan være en udfordrende men belønnende oplevelse.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Lokal indbygger i Myanmar

Myanmar har i mange været under militært styre og internationale sanktioner, og er først de seneste år begyndt at åbne sig mod omverdenen. De mange års isolation har ført til, at især adgang til uddannelse og sundhedssystem har været meget begrænset uden for de større byer.

Børn og unge i f.eks. Dala har få eller ringe muligheder for undervisning uden for klostre.

Ved at bo og arbejde i Dala får du som frivillig oplevet livet i Myanmar på egen krop. Dala er en mindre by på den sydlige bred af Yangonfloden modsat det centrale Yangon.

Det er i høj grad stadig landligt trods den korte afstand til Yangon, og der er ingen broer eller tunneler imellem byerne. Det er kun muligt at krydse floden med færge, og det tager ca. 20 minutter.

Din rolle på projektet

Vi samarbejder med en skole, som hører til et lokalt kloster. Skolen giver gratis undervisning til 600 elever. Der er dog kun en enkelt engelsklærer, og det er her de frivillige kan spille en stor rolle.

Eleverne er i alderen 5-18 år, og klasserne har typisk 20-40 elever hver.

Meget af undervisningen er baseret på håndværk, musik, tegninger og læring igennem lege og spil. Frivillige bliver derfor opfordret til komme med inspiration til nye læringsaktiviteter, især inden for engelsk grammatik.

Ældre elever har lært lidt engelsk sprog og vil meget gerne øve sig. Det kan du hjælpe dem med ved uformel samtale og støtte. Uanset om du hjælper med lektier, dyrker sport eller lærer en ny leg, vil din tid og opmærksomhed hjælpe eleverne til et bedre engelsk.

Du arbejder mandag til fredag og fra ca. kl. 11 til 17. Du spiser en lokal frokost på klostret.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲