You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Undervisning i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Projekttype: Skoler og universitet
  • Rolle: At hjælpe med at undervise i engelsk eller andre sprog
  • Aldersgruppe: 6 -17 år og voksne
  • Antal: 20-30 elever og mindre grupper på universitetet
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Bolivia er et af de fattigste lande i Sydamerika, og til trods for at engelsk er et internationalt erhvervssprog, er niveauet ret lavt i Bolivia. Vi samarbejder derfor med et universitet og på skoler, hvor frivillige hjælper med engelskundervisning.

Det er en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus. Du kan også komme tæt på Bolivias kultur med et sprogkursus i den lokale dialekt, quechua.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Din rolle på projektet

Frivillig på et undervisningsprojekt i Bolivia

På de almindelige skoler vil du i første omgang assistere lokale lærere i deres undervisning.

Efter noget tid har du måske mod på at overtage undervisningen helt. Du underviser børn og unge fra 6 år og op.

Du kan hjælpe med at sikre fattige børn et forspring og samle op på eventuelle mangler. Der er gode muligheder for dig som frivillig for at påvirke engelskundervisningen og gøre den sjov og attraktiv. Uanset om du assisterer en lærer eller varetager din egen klasse, vil din indsats blive meget værdsat af eleverne og dine kollegaer.

Du kan også undervise på San Simón Universitet, som er et af de største universiteter i Bolivia. De studerende er i alderen 18-50 år, og du skal regne med at arbejde 18-20 timer om ugen. Gruppernes størrelse varierer, men du kan forvente alt mellem 50 og 100 studerende pr. gruppe.

Du kan dele de studerende op i mindre grupper, og du kan afholde workshops for interesserede studerende. Dine arbejdstider vil variere idet der kan være undervisning både om formiddagen og om eftermiddagen. Du bør være forberedt på at din arbejdskraft vil være efterspurgt, og der er rigeligt med arbejde til dig.

Din koordinator på universitetet vil hjælpe dig med at planlægge undervisningen, og vores bolivianske ansatte kan også hjælpe med idéer og inspiration.

På universitetet varierer de studerendes engelskniveau fra ’begynder’ til ’meget øvet’, så lad os endelig vide om du har specielle ønsker i den henseende.

Bolivia Teaching Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲