You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Atletik i Sri Lanka

Oversigt
  • Placering: Panadura
  • Rolle: At træne unge mennesker i atletik
  • Aldersgruppe: 13-19 år
  • Antal: 15-20
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Gruppebillede fra atletik i Sri Lanka

Du kan blive frivillig i Sri Lanka og arbejde på et projekt, der hjælper unge med at videreudvikle deres talent inden for forskellige atletikdiscipliner.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Du behøver ikke at have tidligere erfaring som træner, du skal blot brænde for sport og undervisning.

Når det kommer til sport er Sri Lanka mest kendt for deres crickethold. Der er dog en stigende interesse i atletik fra børn og unge, der inspireres af sportsstjerner som Usain Bolt og Mo Farrah. Derfor er lokale atletiktrænere mere end interesserede i at lære fra andre, der kommer med input og idéer fra andre lande og kulturer.

Din rolle på projektet

Som frivillig kommer du til at arbejde i en atletikklub i byen, Panadura, cirka en times kørsel fra hovedstaden, Colombo. Her træner unge mellem 15 og 20 år fra mandag til fredag i forskellige discipliner.

Arbejdet er fleksibelt og involverer blandt andet alt fra 100-meterløb til maraton, længdespring og højdespring, samt diskoskast. Du arbejder sammen med en lokal træner.

Din arbejdsdag kan ændre sig fra dag til dag, afhængigt af vejr og atleternes forskellige skemaer. Du kommer til at arbejde mandag til fredag og har dermed altid fri i weekenderne.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲