You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Mikrofinans

Få erfaring med businessverdenen og international udvikling i udlandet

Igennem dette projekt vil du få en særlig indsigt i arbejdet med at udvikle mindre virksomheder i et udviklingsland, ligesom at du ser hvordan mikrofinans kan hjælpe udfordrede unge til en hverdag uden fattigdom. De vil i stedet udvikle sig til selvforsørgende og uafhængige voksne. Du ser også hvordan mikrofinans kan være et redskab til at arbejde sig ud af ekstrem fattigdom.

Klik her for at vælge destination

På mikrofinansprojektet er du med til at yde støtte og rådgivning til grupper og enkeltpersoner, som får et mikrolån til at starte egen virksomhed. Lånet er rentefrit og når det indfris ydes det på ny til en ny entreprenør. Med den rette rådgivning kan de etablere en mindre virksomhed og indtjening og dermed betale lånet tilbage over en periode.

Microfinance Internships

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store oplevelser imens du yder en vigtig indsats! Det er dog essentielt at du interesserer dig for mikrofinans, at du er fleksibel i dit arbejde, at du kan kommunikere effektivt og at du er ivrig efter at lære mere.

Dit daglige arbejde vil bestå i flere forskellige opgaver såsom at gennemlæse forretningsplaner, udvikle marketingsstrategier, håndtere lånekonti, monitorere deltagere som allerede har modtaget lån, afholde ugentlige workshops og ellers yde generel rådgivning og støtte.

Du arbejder side om side med vores lokale personale, og du vil få en vejleder på projektet. Du vil således have en sparringspartner som du kan stille spørgsmål og få hjælp af. Du vil have en udfordrende men lærerig hverdag i et nyt og fremmed miljø, og du kan forvente at rejse hjem med en stor oplevelse i bagagen.

Mikrofinans i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲