You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Frivilligt arbejde for unge i Togo

  • Placering: Lomé
  • Projekttype: Daginstitution og skole
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Legetid på humanitært projekt i Lomé

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du er med til at give trængende børn den omsorg og opmærksomhed, de fortjener?

Vores ungdomsprojekt i Togo foregår i hovedstaden, Lomé, sammen med vores regulære projekter. På ungdomsprojektet er du som frivillig både med til at passe og lege med børn i en daginstitution og til at forbedre de fysiske rammer for børnene.

Varieret hverdag

Om formiddagen vil du og dine medfrivillige hjælpe til på et humanitært projekt, hvor I leger med børnene, hjælper til med undervisningsaktiviteter og hjælper det faste personale med daglige opgaver.

Om eftermiddagen hjælper du til med at give vores partnere fysisk bedre rammer for børnene. Du kan for eksempel hjælpe til med at renovere en skole eller hjælpe til på vores lokale byggeprojekt. Din frivillige indsats vil gøre en forskel, længe efter du er rejst tilbage til Danmark.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie. Her oplever du Togos kultur på nærmeste hold. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden og står klare døgnet rundt til at hjælpe dig, hvis du får behov for det. De arrangerer derudover sociale aktiviteter for dig og dine nye venner fra hele verden om aftenen.

I weekenden kan du se frem til at besøge Kpalimé, som er en bjerglandsby omgivet af kokosplantager. Du vil se flotte vandfald og opleve en meget landlig og primitiv side af Togo.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲