You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ewe sprogkursus i Togo

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

Du kan tage et ewekursus i Togo. Få et dybere kendskab til Togos spændende kultur igennem et ewekursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den togolesiske dagligdag.

Ewe i Togo

Du har en række forskellige muligheder. Du kan for eksempel have 4 ugers intensivt sprogkursus, eller du kan vælge sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Vores sprogkursus inkluderer 60 timers privatundervisning om måneden. Dette gør os i stand til at skræddersy lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sprogkurser samtidig med hovedprojekt

Du kan få et bredere kendskab til Togo ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit hovedprojekt. Disse sprogkurser er følgelig lagt i den fritid, du har fra dit hovedprojekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at kombinere frivilligt arbejde i Togo med et sprogkursus på enten 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt. 

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kundskaber. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit hovedprojekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over hovedprojektets varighed. Det skal nævnes, at de 60 timer ligger uden for din normale arbejdstid og hvis du vælger sådan et kursus, må du være indstillet på at have mindre fritid end de frivillige, der ikke deltager i dette sprogskursus.

På enkelte projekter er det ikke muligt at have sprogkursus sideløbende med dit projektarbejde. Kontakt en af vores danske rådgivere for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲