You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Byggeri & Fransk i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Senegal

  • Placering: St. Louis
  • Projekttype: Børnehave eller center for gadebørn
  • Rolle: At hjælpe med praktiske opgaver på projektet og modtage franskundervisning
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Senegalesiske børn og frivillig fra Projects Abroad

Vil du lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du kommer til at gøre en forskel for andre mennesker - og samtidig bliver bedre til fransk? Så tag med os til Senegal.

Med base i St. Louis i det nordlige Senegal laver du frivilligt arbejde for unge, der både indebærer byggeprojekt og praktisk arbejde. Sammen med dine jævnaldrende medfrivillige kommer du på dette ungdomsprojekt helt tæt på lokalbefolkningen, og din indsats vil være synlig længe efter, at du er rejst tilbage til Danmark.

Udover det byggeprojekt hjælper du til med praktisk arbejde, i det vores ungdomsfrivillige hjælper med at forbedre børnenes fysiske rammer. Det kan for eksempel være ved at male lokalerne, renovere en legeplads eller hvad stedet nu lige har behov for.

Lær at tale fransk

Udover din daglige indsats med frivilligt arbejde for unge vil du fem dage om ugen modtage to timers franskundervisning. Undervisningen tilpasses selvfølgelig dit niveau, således at du får det optimale ud af sprogkurset.

Om eftermiddagen vil du arbejde sammen med andre frivillige fra vores "Ungdomsprojekt med Byggeprojekt arbejde i Senegal". 

Bo med andre unge frivillige

I Senegal bor du sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie, som vil sørge for at I har det trygt og godt under hele jeres ophold. Vores lokale personale er hele tiden i nærheden og står klar døgnet rundt med støtte og gode råd, hvis det skulle blive nødvendigt.

I weekenden kan du sammen med dine nye venner fra hele verden besøge St. Louis’ historiske steder. Vores lokale personale arrangerer også sociale aktiviteter såsom tromme- og danselektioner samt fællesmiddage på lokale restauranter.

Bered dig på to fantastiske uger i dit liv, som du aldrig vil glemme! 

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲