You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Fransk sprogkursus i Senegal

Oversigt

Lær mere om Senegals spændende kultur igennem et franskkursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den senegalske dagligdag.

Fransk i Senegal

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus er af mindst 1 uges varighed, og så kan du selv bestemme hvor længe det skal vare. Vi kan skræddersy lektionerne fuldstændig til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne. 

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan forbedre dine evner inden for fransk ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Lektionerne foregår i fritiden og er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at tage et sprogkursus ved siden af dit projekt på enten 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt. 

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge et eksisterende kendskab. De 30 timer fordeles henover de uger, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i 12 uger eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲