You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Samoa

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Samoa

Samoa
  • Placering: Apia
  • Projekttype: Børnehave
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Grupperejse til Samoa

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Kunne du tænke dig at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for børn, der trænger til opmærksomhed og omsorg?

Fordyb dig i et traditionelt, samoansk landsbyliv ved at tage med på vores Ungdomsprojekt for frivillige 15-18-årige inden for  Humanitært arbejde & Lokalsamfund. Du vil blive en del af et lokalsamfund ved at hjælpe med at opfostre og uddanne lokale børn, imens du og dine jævnaldrende medfrivillige fra hele verden arbejder på lokale projekter, der vil garantere langsigtede fordele for alle i området.

Leg og læring

Som frivillig vil du give lokale pædagoger og lærere en hjælpende hånd i en travl hverdag ved at tage dig af børnene i områdets skoler og børnehaver.

Du vil også få mulighed for selv at bestemme aktiviteter inden for alt fra kreative aktiviteter, spil, idræt, sange eller anden undervisning alt efter hvor dine interesser og kompetencer ligger. Det er dermed kun fantasien, der sætter grænser, og børnene vil elske dine anderledes indspark.

Bo med andre unge frivillige

Din tilknytning til lokalsamfundet bliver meget tæt. Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie og blive involveret i alle aspekter af deres hverdag i landsbyen. Du vil desuden blive involveret i sideløbende projekter såsom vedligeholdelse af bygninger eller hjælp med lokale grønne tiltag..

Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt med hjælp og vejledning, hvis du skulle få brug for det. I weekenderne arrangerer de udflugter for dig og dine nye venner, hvor du ser øen og ikke mindst den smukke kyst, som Samoa er kendt for.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲