You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Vinterprojekt med Byggeri i Nepal

Oversigt

Afventer bekræftelse!

  • Placering: Kathmandu
  • Projekttype: Byggeri
  • Rolle: At hjælpe med at genopbygge skoler
  • Indkvartering: Hotel

Frivillige i gang med at udgrave fundament til ny skole i Nepal

Vores vinterprojekter er arrangerede ophold for frivillige i alle aldre henover juleferieperioden. Du kommer til at arbejde på projektet i en gruppe bestående af andre frivillige fra hele verden.

De to uger er tilrettelagt således at de frivillige yder en indsats på projektet, og vores lokale personale arrangerer en række aktiviteter i fritiden, således at du oplever mest muligt af Nepals skønne kultur på to uger.

Nepal blev ramt af et voldsomt jordskælv i april 2015, og landet har siden kæmpet for at komme på fode igen. Vi fik hurtigt startet et genopbygningsprojekt med fokus på at genopbygge skoler, og dette projekt har nu udviklet sig til et generelt byggeprojekt.

Frivillige arbejder sammen med en civilingeniør og en lokal murer, så du vil arbejde under kyndig vejledning. Mureren taler ikke engelsk, så vores lokale personale vil arbejde sammen med jer og hjælpe til med kommunikationen.

Du kan hjælpe til på dette projekt uanset din baggrund; du skal blot være fyldt 16 år, og være i fornuftig fysisk form til praktisk arbejde, såsom at grave ud, blande cement, og male.

Frivillige bor sammen på et lokalt hotel. Projects Abroad arrangerer aktiviteter i fritiden og i weekenden, så I får oplevet mest muligt af Nepals smukke omgivelser. I weekenden arrangerer vi en tur til Pokhara. 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲