You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Khmer sprogkursus i Cambodja

Oversigt

Khmer sprogkursus i cambodja

Fordyb dig i Cambodjas spændende kultur igennem et khmersprogkursus. Khmer er det officielle sprog i Cambodja, og med et sprogkursus kan du dykke ned i lokalsamfundet og lære mere skikke og traditioner.

Khmer er ganske udbredt i Sydøstasien, og tales af mere end 16 mio. indbyggere i Cambodja, Thailand og Vietnam. Det gør det til det 2.mest udbredte sprog i regionen.

Sprogkurset er tilgængeligt i Cambodjas hovedstad, Phnom Penh. Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sprogundervisning sideløbende med dit projekt.

Intensivt khmersprogkursus

På et intensivt sprogkursus vil du udelukkende fokusere på at lære khmer. Du bor selvfølgelig stadig sammen med andre frivillige og er en del af sammenholdet.

Du vil få skræddersyet privatundervisning af en sproglærer. Når du er ankommet til Cambodja og har haft din introduktion, vil du møde din lærer og aftale strukturen for sprogundervisningen. Undervisningen tilpasses dit niveau og interesser. Her vil I også aftale skemaet for undervisningen.

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan også få khmerlektioner i tillæg til dit projekt. Du kan vælge 5, 14, 30 eller 60 timer alt afhængigt af længden på din projektperiode; 60 timers sprogundervisning er f.eks. muligt, hvis du arbejder i 12 uger eller længere.

Du vil få rig mulighed for at øve de nye gloser på dit projekt, i lokalsamfundet og med vores lokale medarbejdere.

Du har altid fri i weekenden, så du kan fint udforske Cambodjas natur og kultur yderligere. Det skønne land har masser at byde på!

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲