You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i Cambodja

Oversigt
  • Placering: Phnom Penh, Koh Sdach
  • ProjektLængde: Fra 2 uger
  • Indkvartering: Delelejligheder for frivillige og bungalows på Natur & Miljøprojektet.

Klik her for at vælge projekt

Map of Cambodia Dreng hopper i floden i Cambodja

Cambodja, som er det tidligere hjemsted for det mægtige Khmer-imperium, er et must, når man besøger Sydøstasien. Med sine uberørte strande, antikke templer og eksotiske jungler er det nemt at forstå, hvorfor frivillige elsker at arbejde i Cambodja.

Dette smukke land er ikke længere i krig, og er stærkt fokuseret på at opbygge grundlaget for en positiv fremtid. Besøg Cambodja, og du vil blive bjergtaget af de livlige byer, der eksisterer side om side med det ubeskriveligt smukke landskab og de verdenskendte historiske vartegn, såsom Angkor Wat.

Projects Abroad har projekter i Phnom Penh, Cambodjas spirituelle og charmerende hovedstad. Mange områder af Phnom Penh er præget af store opsving - byen har en elegant flodpromenade og et livligt byliv, og dens indbyggere er venlige, værdige og optimistiske. Men side om side med velstanden er det svært at overse fattigdommen, og faktum er, at mange Cambodianere stadig kæmper for at overleve. Over halvdelen af landets befolkning lever for under 1 dollar om dagen.

Projects Abroad i Cambodja

Phnom Penh set fra Tuol Sleng Genocide Museum

Vores lokale kontor ligger i Phnom Penh, og især vores humanitære projekter foregår hovedsagligt i Russy Keo-distriktet. Frivillige bor sammen i lejligheder tæt på centrum eller i Russy Keo-distriktet. 

Frivillige på Natur & Miljøprojektet bor og arbejder på en lille tropisk ø i et afsides område i Cambodja.

Oplev mere!

Vi har altid mange frivillige i Cambodja og landet tilbyder mange fantastiske attraktioner og aktiviteter. Besøg de verdensberømte templer nær Siem Reap, tag på jungletrekking i øst, prøv at snorkle og spotte delfiner i havet, der omgiver Sihanoukville, eller nyd solnedgangen på en lokal strand.

Vi besøgte smukke strande i Sihanoukville, de gamle Angkor-templer i Siem Reap og vi var på elefanttrekking i Mondulkiri – der er mange ting at se og opleve i Cambodja! Det var selvfølgelig også fedt at holde weekend i Phnom Penh!
Sophie, frivillig

Frivillige på naturbevaringsprojektet ud for Cambodjas kyst

Det er også oplagt at besøge nabolandene, Thailand og Vietnam, som også byder på store oplevelser. Asien er relativt billigt at rejse rundt i, og det koster ofte mere tid end penge, hvis du rejser med bus eller tog.

Vores projekter er tilgængelige for enhver, der har interesse i at arbejde frivilligt i udviklingslande, hvad enten du tager et sabbatår, praktikophold eller en pause i karrieren. 

Projekter i Cambodja

Juniorprojekter

Ungdomsprojekter

Gruppeprojekter for Unge Voksne

Gruppeprojekter for VoksenPlus i Cambodja

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲