You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Volleyball i Bolivia

Oversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Aldersgruppe: 4-19 år
  • Antal: 10-20
  • Rolle: At træne børn og unge i volleyball
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Siden Bolivia var vært for de sydamerikanske mesterskaber i volleyball i 2004, har volleyball været en populær sport i landet. Volleyball bliver stadigt mere populær i hele Sydamerika, og i Bolivia arbejder det nationale volleyballforbund på at mindske Brasiliens dominans inde for sporten. 

Frivillig med lokale volleyspillere i Bolivia

Volleyball er især populært, fordi det er en praktisk sport i den forstand, at du bare behøver et net eller et reb, en bold og to hold for at kunne spille. Du kan spille på græs, sand, asfalt eller hvor der nu er en nogenlunde plan flade. Ikke alle børn er fodboldinteresserede, og så er volleyball et fint alternativ til andre sportsaktiviteter.

Projects Abroad samarbejder med Club Olympic om at træne unge i volleyball. Klubben blev uofficielt startet af en gruppe venner for mere end 40 år siden, og har virket som et tilbud til børn og unge i Cochabamba om at kunne holde sig fysisk aktive.

For seks siden blev klubben så officielt etableret, og har nu klublokaler på en lokal skole. Området omkring skolen er blevet et rigtigt sportskompleks med seks baner til strandvolleyball, seks indendørs baner, træningsområder, en løbebane og en sportssal

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne.

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus. Du kan også komme tæt på Bolivias kultur med et sprogkursus i den lokale dialekt, quechua.

Din rolle på projektet

Unge spillere træner volleyball i Bolivia

Som frivillig på dette projekt fokuserer du på at træne børn og unge i volleyball. Dit kendskab til spansk vil have indflydelse på dine arbejdsopgaver. Du kan arbejde sammen med en lokal træner, du kan træne dit eget hold med hjælp af en tolk, eller hvis dit spansk er godt, kan du træne dit eget hold alene.

Klubben behøver hjælp til sportstræning og generel vedligeholdelse året rundt. Du hjælper også til med at skabe interesse for sport hos eleverne, og du deltager i planlægningen og selve udførelsen af træningsprogrammerne og andre aktiviteter.

Du arbejder typisk mandag til fredag kl. 15-19. Du kan arbejde med forskellige aldersgrupper med børn og unge i alderen 5-16 år. I weekenden er der typisk turneringer, mesterskaber og andre aktiviteter, som du er meget velkommen til at deltage i.

Du kan også have mulighed for at træne volleyball på lokale skoler. I starten af dit projekt vil du så først starte i klubben for derefter at arbejde på lokale skoler.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲