You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Menneskerettigheder i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering: Córdoba
 • Projekttype: Projects Abroads Menneskerettighedskontor
 • Rolle: At arbejde sammen med en professional organisation om at adressere relevante problemstillinger
 • Krav: Du skal kunne tale mindst et basalt spansk
 • Indkvartering: Værtsfamilie
 • Projektlængde: Fra 2 uger
 • Startdato: Fleksibel

Du kan arbejde med menneskerettigheder i Argentina, hvor får du en unik mulighed for at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring menneskerettigheder iblandt marginaliserede grupper i befolkningen og i mindre lokalsamfund.

Ved at arbejde på Projects Abroads Menneskerettighedskontor kan du hjælpe på græsrodsniveau imens du får værdifuld erfaring i at arbejde med menneskerettigheder. Du arbejder side om side med lokale jurister, som er ivrige efter at lære fra sig og inkludere dig i det vigtige arbejde.

Menneskerettighedsprojektet er relevant for studerende på udkig efter praktikophold i udlandet. Er du færdiguddannet, skal du være mere end velkommen til at bidrage med din erfaring.

Hvis du er i gang med et sabbatår og overvejer at studere jura, statskundskab eller lignende, eller måske har en generel interesse i menneskerettigheder som voksenfrivillig kan du med fordel arbejde på projektet. Uanset din baggrund vil dine erfaringer på projektet vil gavne dit CV.

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af din uddannelse og erfaring. Projektet er velegnet til frivillige som interesserer sig for menneskerettigheder, jurastuderende og nyuddannede jurister som ønsker praktisk erfaring i arbejdet med menneskerettigheder.

Det er en klar fordel at kunne tale mindst et basalt spansk, og det vil gøre dit arbejde nemmere og mere meningsfuldt. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillige på menneskerettighedsprojektet i Argentina

Som frivillig på dette projekt er du med til at styrke kontorets tre hovedområder:

 • at udbrede kendskabet til menneskerettigheder;
 • at monitorere udsatte områder;
 • at udbedre overgreb på menneskerettighederne.

På Projects Abroad Menneskerettighedskontor i Argentina forsøger vi at arbejde inden for en bred ramme af menneskerettigheder. Vi arbejder hovedsagligt inden for social retfærdighed, juridisk bistand samt igennem researchprojekter. Mange af disse projekter er forbundet med hinanden og overlapper de førnævnte hovedområder. Ikke desto mindre er vores lokale ansatte lydhøre og åbne for at arbejde med nye emner.

Vores kontor er en professionel organisation, og vi forventer at frivillige arbejder hårdt og seriøst. Menneskerettighedsprogrammet er et fuldtidsarbejde. Du kan forvente at arbejde både i byen og i landområder omkring Cordoba.

Du møder mennesker fra alle sociale lag, og du kommer til at arbejde sammen med både nationale myndigheder og internationale organisationer. Det er vigtigt, at du udviser kulturforståelse og fleksibilitet. Vi arbejder for at hjælpe individuelle såvel som hele lokalsamfund samt støtte det lokale arbejde med menneskerettigheder.

Du kan blandt andet forvente følgende arbejdsopgaver

 • interview med ofre for / krænkere af menneskerettigheder,
 • research og udarbejdelse af rapporter,
 • opsøgende arbejde i form af outreach til NGO'er, krisecentre og underprivilegerede samfund,
 • præsentationer i lokalsamfund,
 • planlægning og deltagelse i konferencer, workshops og offentlige debatter om menneskerettigheder

Under hele forløbet arbejdet du sammen med uddannet, professionelt personale som giver dig den nødvendige støtte. Du kan forvente at dine nye kolleger fungerer som rådgivere og sparringspartnere.

Du vil således rejse hjem fra Argentina med både en stor oplevelse og værdifuld erfaring i bagagen.

Månedsrapport
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲