You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Undervisning i Ghana - Pernille Sørensen

Frivilligberetning fra Ghana

Pernille Sørensen

Få uger efter alt var på plads var min veninde og jeg med på flyet til Ghana. Vi glædede os rigtig meget og var spændte på hvad vi ville kunne til at opleve under vores 2 måneders ophold i Ghana, nærmere bestemt byen Koforidua som på en god dag ligger to timers kørsel væk fra hovedstaden Accra. Vi blev indlogeret ved en rigtig sød værtsfamilie som vi havde det rigtig godt sammen med. Familien var gode til det engelske sprog og vi havde ingen problemer med ikke at kunne forstå hinanden.

Pernille Sørensen

Jeg arbejde på en forskole til det vi kender som en folkeskole. Det var en stor og meget anderledes oplevelse end noget jeg har oplevet før. De mindste børn var fra 1-2 års alderen og blev allerede behandlet som voksne, og fik ikke det frirum som danske børn har. Jeg var meget inde ved de små og de ældste børn som var omkring 6-7 års alderen.

Som sagt var der ikke meget tid til børnene at være børn i, og jeg prøvede derfor som vidt muligt at lave udendørsaktiviteter med dem. Stedet jeg arbejdede på mindende bestemt ikke om noget hjemmefra, dog havde denne børnehave/skole gode forhold i forhold til nogle af de steder man ellers besøgte.

Pernille Sørensen

Jeg har været rigtig glad for mit ophold i Ghana og jeg har lært utroligt meget om et andet land og dens kultur. Jeg mener det er vigtigt hele tiden at forholde sig positiv til de ting man oplever og selv være med til at gribe de chancer man får, ellers kan det blive to meget ens måneder. Så det er vigtigt at få hivet sig selv af sted til nogle aktiviteter i løbet af ugen og weekenden.

Vi var så heldige min veninde og jeg at vores værtsbrødre også tog os med til forskellige arrangementer hvilket var utroligt fedt at opleve tingene lidt mere lokalt. Jeg har været super glad for mit ophold som frivillig i Ghana og vil kan anbefale det til alle dem der selv går at tænker på at tage af sted.

Læs mere om projektet her

Se videoer om Undervisning her

Pernille Sørensen

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲