You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Kultur & Lokalsamfund, Musik & Kultur i Senegal - Diego Lund

Musik & Kultur i Senegal

Martha DallMin tid i St. Louis har været mere end fremragende. Jeg har prøvet mange ting som jeg aldrig troede, ville være muligt. Jeg har lært at blæse ild ud af munden, spille på djembe, og jeg har spillet guitar sammen med den bedste sangerinde i St. Louis, Mama Sadio. Jeg har været med til at lave guerilla teater på gaden, og jeg har mødt en masse uforglemmelige mennesker.

Man er selvfølgelig nødt til at tilpasse sig den lokale kultur. Vi vesterlændinge er jo forkælede med alverdens bekvemmeligheder. Alt du behøver, er at give dig hen til den lokale kultur. Hvis du konstant længes efter hjemlige forhold vil du gå glip af en vidunderlig oplevelse og ikke have det sjovt. Når du indser at indbyggerne lever på denne måde hver dag og er glade, hvorfor skulle du så ikke også bare være glad?

Martha Dall

Projects Abroad kontoret er altid klar til at hjælpe dig med at falde til og slappe af. Cheikh og Habib vil præsentere dig for de andre frivillige og du får de venligste smil. Zale vil sørge for at vise dig rundt i området, så du kan finde til og fra arbejde uden problemer. Hvis du ser børn som spiller fodbold på gaden, så bare spil med. Det er en fin måde at underholde dig selv på og få en smule motion.

Jeg kan ikke tale for andre projekter, men at arbejde med Zoumba og hans kompagni var intet mindre end spektakulært. Han har en stærk tilstedeværelse og udstråling så hans ord kan ikke undgå at påvirke dig.

Efter at have arbejdet med ham i en uge fandt jeg min egen indre stemme som jeg ikke vidste eksisterede. Han er meget fleksibel og arbejder med dig så du får det optimale ud af din oplevelse i Senegal. Han er også enormt gæstfri. Jeg fik flere tilbud om middage og jeg spiste endda sammen med ham og hans mor i deres hus. At føle sig velkommen bliver ikke et problem.

Martha Dall

Du har alle ingredienserne til en belønnende oplevelse som vil ændre dit syn på verden. Du vil lære at møde en verden af forskellige mennesker og kende dem på en måde som du ikke troede, var mulig. Se bare på din værtsfamilie. Brug en masse tid sammen med dem. De er lige så nysgerrige som du er efter at lære om andre kulturer og I vil kunne have stor gavn af hinanden.

Det er også en god måde at prøve det senegalesiske køkken på idet du undgår alle turistfælderne og dermed sparer en masse penge. Bare husk at tage ansvar for dig selv og vær interesseret i at deltage for så vil du uden tvivl have en oplevelse for livet!

Læs mere om projektet her

Se videoer om Kultur & Lokalsamfund her

Diego Lund

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲