You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilliges beretninger : Alexander B., Alle Humanitære projekter i Madagaskar

Humanitært arbejde på Madagaskar

Alexander B.

Sabbatår? Eller bare utrolig meget fritid om ørerne? Mit navn er Alexander og jeg havde lige afsluttet HTX i sommeren 2017, og vidste ikke helt hvad jeg skulle give mig til. Jeg vidste jeg ville ud og opleve verden, men hvor? Og hvordan?

Jeg havde hørt meget lidt om Projects Abroad fra en veninde der tog til Sydafrika med organisationen, og havde nydt hvert sekund af det, så jeg prøvede selv at researche lidt. Jeg opdagede hurtigt, at der var mange muligheder i forholdt til lande og projekter man kunne kaste sig ud i. Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvor jeg ville hen; Madagaskar. Øen, man aldrig har hørt andet om, end filmen af samme navn. Jeg var afsted i 3 måneder.

Andasibe

Alexander B.

Som frivillig med Projects Abroad på Madagaskar, er du bosat i en lille hyggelig landsby kaldet, Andasibe. Byen har lige omtrent 12.000 indbyggere og hver enkelt person er et åbent hjerte. Man følte sig hurtigt velkommen. Du bor sammen med alle de andre frivillige på et rigtig dejligt hotel, styret af Mama Bozy, Zo, Hortense og resten af deres familie. En stor og åben familie, som altid er glade for en ny kultur i hjemmet. PA’s hovedkontor for Madagaskar er også bosat på hotellet, så man har altid de fantastiske ansatte tætte ved hånden, hvilket også skaber et stærkt og unikt bånd. Der bliver lavet lækker morgenmad, frokost og aftensmad, og man går aldrig sulten fra bordet.

Det humanitære arbejde

Som frivillig i projektet ”Humanitært Arbejde”, bliver du placeret i Projects Abroads’ ECD Center (Early Child Development). Centeret er bygget og støttet af Projects Abroad, og opført i haven ved din bopæl. Så det er lækkert at stå op om morgen og kun have 10 meter fra sengen til arbejdet! Du kommer til at arbejde med nogle livsglade samt nysgerrige små unger! Du vil arbejde tæt sammen med din Care Coordinator, Todi, også en meget livsglad og fantastisk kollega som virkelig brænder for det hun laver!

Hånden på hjerte er jeg en person der ikke er så glad for børn. Jeg elsker at undervise og lære fra mig, og de her børn gjorde bare et eller andet ved mig, som fik mig til at elske at stå op hver morgen og undervise og lege med dem! De vendte mit hjerte op og ned i løbet af de 3 måneder jeg var sammen med dem! Igennem min tid på Madagaskar har jeg mødt fantastiske personer, et fantastiske personale og en fantastisk natur! Jeg drømmer mig tilbage til børnene i projektet hver dag!

Alexander B.

Denne frivilligberetning kan indeholde referencer til frivilligt arbejde på børnehjem. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem, og vores fokus på helhedsorienteret arbejde med børn.

Frivillige er alle forskellige og har derfor forskellige oplevelser. Dette er en personlig beretning, og din egen oplevelse på projektet kan være helt anderledes. Vores projekter udvikler sig løbende med tiden. Vind og vejr kan også have en indflydelse på dit arbejde på projektet. Vi anbefaler derfor, at du bruger disse beretninger som inspiration og forholder dig til selve projektbeskrivelsen eller kontakter vores danske rådgivere.

Tilbage til Frivilliges beretninger

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Frivilliges Beretninger Feed
Tilbage til toppen ▲