You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Regnskovsprojekt i Peru

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt i Peru

  • Placering: Taricaya Lodge og Researchcenter
  • Projekttype: Beskyttelse af regnskov
  • Rolle: At lære om beskyttelse af regnskoven op rehabilitering af dyr
  • Indkvartering: Sovesale

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillig fodrer tapir i Amazonas-regnskoven

Har du mod på at bo i Perus regnskov dybt inde i Amazonas, hvor du laver frivilligt arbejde for unge, der er med til at gøre en forskel for den peruvianske natur og dets dyreliv? Så er dette naturbevaringsprojekt helt oplagt for dig! 

Vær med til at redde en truet natur

Vores base er i Taricaya Lodge, hvor frivillige og lokale ansatte bor sammen. Ved ankomst får du en grundig introduktion til vores arbejde, og du vil som ung frivillig under hele forløbet følge de faste arbejdsopgaver på projektet.

Det kan for eksempel være observationer, rydning af stier, forefaldende arbejde i lejren, arbejde med dyrene og indsamling af oplysninger om dyrelivet på projektet - selvfølgelig altsammen i tæt fællesskab med de øvrige unge frivillige, der kommer fra hele verden.

Bo med andre unge frivillige

Frivillige bor sammen i små bungalows eller i en større hytte, og her er fællesarealer, som frivillige kan hygge sig sammen ved. Du bør være forberedt på mere primitive omgivelser, end dem du er vant til hjemmefra, men opholdet i junglen vil være det hele værd. Vores lokale personale er altid tæt på og står klar døgnet rundt med hjælp og vejledning, hvis du får brug for det.

Personalet arrangerer i weekenden en campingtur for dig og de andre unge frivillige eller tager jer med til Puerto Maldonado, hvor der er mulighed for se og besøge bylivet.

Du kan læse seneste nyt fra projektet her

Bered dig på nogle helt uforglemmelige uger i det smukke Peru, hvor du får fantastiske oplevelser og nye indtryk med hjem i kufferten.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲