You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt på Den Kenyanske Savanne

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Kenya

  • Placering: Soysambu -reservat
  • Projekttype: Naturbeskyttelse
  • Rolle: At hjælpe med naturbeskyttelse og oplysningsarbejde om naturen
  • Indkvartering: Kønsopdelte sovesale

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillige kommer helt tæt på girafferne i Kenya

Elsker du dyr, og drømmer du om at lave frivilligt arbejde for unge i Afrika? Så er vores Ungdomsprojekt med Natur & Miljø i Kenya lige noget for dig.

Soysambu Conservancy dækker over 35.000 tønder land og er hjemsted for mere end 450 fuglearter og over 50 arter af pattedyr, herunder ca. 100 Rothschilds-giraffer, som udgør cirka 10 procent af verdensbestanden, som lever i den frie natur.

Gør en forskel for Kenyas dyrerige

På ungdomsprojektet kan du forvente at blive en del af et hårdtarbejdende team bestående af jævnaldrende frivillige fra hele verden og vores lokale ansatte.

Du vil med dine frivillige kræfter bidrage til det eksisterende naturbevaringsarbejde, og du kan for eksempel arbejde med at fjerne invasive plantearter, reparere hegn, rydde stier og indsamle oplysninger og data om dyre- og plantelivet i reservatet.

I vil også bruge mindst en dag i lokalsamfundet, hvor I laver oplysningsarbejde om naturbevaring for de lokale indbyggere.

Bo med andre unge frivillige

Du vil bo sammen de øvrige frivillige og vores lokale ansatte i en lejr på selve projektet. Du er således helt tæt på savannen og Kenyas enestående natur under hele dit ophold som ungdomsfrivillig.

Vær klar til at rejse hjem med en kæmpe oplevelse i bagagen.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲