You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dykning & Marineprojekt & Lokalsamfund

Oversigt
Projektoversigt

Ungdomsprojekt i Thailand

  • Placering: Ao Nang
  • Projekttype: Naturbeskyttelse og forbedringer i lokalsamfundet
  • Rolle: At hjælpe til med naturbeskyttelse og fysiske forbedringer o lokalsamfundet
  • Indkvartering: Gæstehus

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivillige dykker i Thailand

Vil du gerne bruge din ferie på at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet og samtidig lære mere om naturbevaring i et af verdens smukkeste økosystemer? Så er vores ungdomsprojekt inden for Naturbevaring & Lokalsamfund i Thailand oplagt.

Du kommer til at arbejde sammen med en gruppe af jævnaldrende unge frivillige fra hele verden, og sammen vil I få PADI Open Water dykkercertifikat i starten af projektet. Derefter er I klar til at udforske verdenen under havoverfladen.

Frivillig i vandet og på jorden

Med støtte og hjælp fra kyndigt og professionelt personale laver du forskellige undersøgelser under vand, og glæd dig til at se tropiske fisk, skildpadder, søpindsvin og smukke koraller.

På land vil du hjælpe med forskellige aktiviteter i lokalsamfundet. Tidligere ungdomsfrivillige har bygget en legeplads ved en lokal børnehave og en akvakulturdam i en lokal park. Afhængigt af vejret kan du også hjælpe til med at rydde op på stranden og plantning af mangrover i området.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med de andre frivillige på projektet i et fælleshus, så dine nye venner er aldrig langt væk. Der er altid lokalt personale omkring jer, så du er i trygge hænder.

Vores lokale personale arrangerer sociale aktiviteter i fritiden og i weekenden, så glæd dig til at besøge lokale markeder, få en autentisk thaimassage, eller sejl ud på en skøn kajaktur.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲