You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Odontologi i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Sri Lanka

  • Placering: Colombo
  • Projekttype: Odontologiafdeling på hospital
  • Rolle: At lære om odontologi ved at følge og observere tandlæger på et hospital
  • Indkvartering: Værtsfamilie eller gæstehus

Frivilligt arbejde for unge

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år

Med base i Sri Lankas største by, Colombo, kan du arbejde som ung frivillig på vores spændende odontologiprojekt. Dette er en fantastisk mulighed for at få erfaring og forståelse for tandlægefaget i et uland.

Som ungdomsfrivillig kommer du til at arbejde under vejledning af en koordinator fra Projects Abroad. Du vil tilbringe tid på odontologiafdelingen på et hospital, og du besøger et hospital, der specialiserer sig i den lokale og traditionelle ayurvediske medicin.

I løbet af dit ophold som ung frivillig på odontologiprojektet deltager du også i en interessant workshop omhandlende medicinsk praksis i Sri Lanka. Du vil desuden være med til aktiviteter ude i felten på en todages medicinsk lejr, hvor I besøger et lokalsamfund. 

Bo med andre unge frivillige

Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie med andre frivillige, og du vil således opleve den srilankanske gæstfrihed på allernærmeste hold. Under hele opholdet står vores lokale personale selvfølgelig altid klar med råd og støtte, hvis det skulle blive nødvendigt.

Projects Abroad vil arrangere en weekendtur til Kandy, som er Sri Lankas kulturelle hovedstad. Kandy står opført på UNESCOs verdensarvsliste og er absolut en oplevelse værd.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲