You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Folkesundhed i Mexico

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Mexico

  • Placering: Guadalajara
  • Projekttype: Feltarbejde og sundhedskampagner i lokalsamfundet
  • Rolle: At observere lokale lægers arbejde og hjælpe til med sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfundet
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Grupperejse til Mexico

Ungdomsprojekter er for frivillige mellem 15 og 18 år.

Vil du lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du kommer tæt på lægegerningen i en anderledes kultur?

Unge frivillige med interesse for medicin og sundhed kan opnå værdifuld erfaring og hjælpe udsatte lokalsamfund på dette ungdomsprojekt inden for Folkesundhed i Mexico. Her er der mange mennesker, der ikke har adgang til regelmæssig lægebehandling. Som frivillig kan du sammen med din gruppe af jævnaldrende være med til at gøre en forskel for andre ved at hjælpe med opsøgende medicinsk arbejde i lokalsamfund og kampagner vedrørende folkesundhed.

Det meste af tiden vil du arbejde i områder i udkanten af Guadalajara, hvor der ofte er få muligheder for at komme til lægen. Du vil også arbejde med sundhedspleje og oplysning i skoler.

Observer og assister som ung frivillig

Alle unge frivillige kommer til at arbejde sammen med kvalificerede læger og sygeplejersker. Du vil lære af dem ved at observere og assistere dem i at diagnosticere og behandle patienter. Du kan blive involveret i mange forskellige aktiviteter inden for det medicinske felt samt arrangere sundhedskampagner i blandt andet lokale skoler.

Du behøver ikke at have tidligere erfaring eller kunne spansk, men det er en forudsætning, at du er åben for at lære, at du stiller spørgsmål og viser initiativ.

Bo med andre unge frivillige

Du kommer til at bo sammen med medfrivillige hos en lokal værtsfamilie i byen Guadalajara, der er en pulserende universitetsby med smuk arkitektur fra den spanske kolonitid. At bo hos en værtsfamilie gør, at du kommer helt tæt på de lokale skikke og traditioner, så forbered dig på en øjenåbner af de helt store.

Vores lokale personale er aldrig langt væk og står klar døgnet rundt med råd og støtte, hvis det skulle blive nødvendigt. I weekenderne deltager du i forskellige kulturelle events med dine nye venner. Det kan være salsadans, besøge markeder og restauranter m.m. og på den måde stifte bekendtskab med den fremragende lokale mad.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲