You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge inden for Medicin & Sundhed i Bolivia

Sommer
2 uger
  • Søndag 01. juli 2018 - Lørdag 14. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Grupperejse med medicin i Bolivia

På vores ungdomsprojekt inden for Almen Medicin i Bolivia vil du og din jævnaldrende gruppe af unge frivillige lære om sundhedsvæsenet i Bolivia.

Det frivillige arbejde for unge i Bolivia inden for Medicin & Sundhed består af observation af lokale læger, imens de behandler patienter på sundhedscentre og hospitaler.

Arbejd i felten sammen med fagfolk

Du vil sammen med de andre unge frivillige besøge fjerne landsbyer for behandle børn og ældre mennesker, som har for langt til hospitalet. Her er du med til sundhedstjek, hvor lokale indbyggere blandt andet får målt blodtryk.

Projektet er et læringsprojekt og er derfor et perfekt tilbud til dig, der overvejer en fremtidig karriere inden for medicin og gerne vil tilføje relevant erfaring til dit CV eller point til din kvote 2-ansøgning.

Vi arrangerer ligeledes spansklektioner og workshops for de frivillige i løbet af opholdet.

Bo med andre unge frivillige

Sammen med andre frivillige vil du bo hos en lokal værtsfamilie, som vil introducere dig for den lokale mad og bolivianske traditioner. Vores lokale personale står til rådighed døgnet rundt under hele forløbet.

Vores lokale personale arrangerer sociale og kulturelle aktiviteter, og i weekenden kan du og dine nye venner fra hele verden f.eks. besøge Lake Titicaca, Tiwanaku eller Sun Island.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲