You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge i Vietnam

  • Placering: Hanoi
  • Projekttype: Daginstitution
  • Rolle: At hjælpe med at undervise børn og med praktiske opgaver på projektet
  • Indkvartering: Gæstehus

Vores ungdomsprojekter er for frivillige i alderen 15-18 år.

Frivilligt arbejde for unge

Vores humanitære ungdomsprojekter i Vietnam foregår tæt på hovedstaden Hanoi og er for dig, der ønsker at lave frivilligt arbejde for unge med base i et af Asiens smukkeste lande.

Du kan glæde dig til to spændende uger med oplevelser, skøn mad og et godt sammenhold med jævnaldrende entusiastiske frivillige i din gruppe og vores lokale personale.

Skab de bedste rammer for børnene - både inde og ude

Du kommer til at arbejde som ungdomsfrivillig i en daginstitution, hvor du støtter det faste personale i deres arbejde. Du er med til at give børnene basal undervisning, ligesom at I leger, spiller, og laver kreative aktiviteter. Har du idéer til aktiviteter, er det bare et plus, og personalet vil sætte meget pris på dine indspark.

Du og de andre unge frivillige i din gruppe vil også være med til praktisk arbejde, idet vores sommerfrivillige er med til at renovere projekterne. Det kan for eksempel være ved at bygge nyt hegn, rydde op i haven, bygge en legeplads, male vinduer eller hvad der nu end er brug for. Din arbejdsindsats vil være synlig længe efter, du er rejst tilbage til Danmark igen.

Bo med andre unge frivillige

Afhængigt af antallet af frivillige på ungdomsprojektet bor du enten i en lejlighed sammen med dine medfrivillige eller i et gæstehus sammen med de andre frivillige på projektet. Vores lokale personale står klar døgnet rundt med støtte og gode råd, hvis du skulle få brug for det.

I weekenden arrangerer det lokale personale oplevelser for dig og dine nye venner fra hele verden. Her kan du tage en tur på landet og se Vietnams smukke natur og lære mere om landets interessante historie.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲