You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekter i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Tanzania

Sommer
2 uger
  • Søndag 17. juni 2018 - Lørdag 30. juni 2018
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 21. juli 2018
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018
  • Søndag 12. august 2018 - Lørdag 25. august 2018
Sommer
4 uger
  • Søndag 08. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Vores Ungdomsprojekter er udelukkende for frivillige i alderen 15-18 år.

Vores humanitære Ungdomsprojekter foregår i Arusha, som ligger i det nordlige Tanzania. Arusha ligger relativt tæt på Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, så glæd dig til en storslået udsigt hver dag.

Sammen med de øvrige frivillige på Ungdomsprojektet arbejder du i en daginstitution. Jeres vigtigste opgave er at fremkalde smil på børnenes ansigter, og det gør I ved at vise en masse omsorg og give dem al jeres opmærksomhed.

Sammen med det faste personale passer du børnene, I laver basal undervisning, leger, spiller, laver sportsaktiviteter og hvad I nu ellers kan finde på. Engelsk er stadigt mere vigtigt, så kan du hjælpe til med sjove engelsklege, vil det bestemt være populært.

Frivillige skaber bedre rammer

Friviligt arbejde i Tanzania

Ungdomsprojektet i Tanzania har også et praktisk element, idet du og de andre unge frivillige er med til at lave fysiske forbedringer af stedet. Det kan for eksempel være at bygge en legeplads, male døre og vinduer, ordne haven eller hvad der nu er brug for. Din arbejdsindsats som ung frivillig vil være synlig, længe efter du er rejst tilbage til Danmark igen.

Bo med andre unge frivillige

Du bor sammen med andre frivillige hos en lokal værtsfamilie eller i et fælleshus, som vil øse ud af Tanzanias gavmildhed. Vores lokale personale er altid i nærheden, og du kan kontakte dem til enhver tid.

I weekenden kan du sammen med de andre frivillige besøge en af Tanzanias imponerende nationalparker og få et glimt af det spektakulære dyreliv.

Hvad er et Ungdomsprojekt?
Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲