You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Swahili sprogkursus i Kenya

Oversigt

Hakuna matata! Få et dybere kendskab til Kenyas spændende kultur igennem et swahilikursus. Ved at kunne tale med de lokale indbyggere på deres eget sprog, udviser du interesse for deres sprog og hjemland og du kan derfor integrere dig dybere i den kenyanske dagligdag.

Swahili i Kenya

Du kan vælge imellem et intensivt sprogkursus og sproglektioner sideløbende med dit projekt.

Intensivt sprogkursus

Et intensivt sprogkursus er af  mindst 1 uges varighed, og så vælger du selv længeden. Vi skræddersyr lektionerne til dine evner og dit niveau. Du vil normalt have 15 undervisningstimer om ugen fra mandag til fredag, hvilket giver dig rigeligt med tid til at lave dine lektier, være sammen med din lokale værtsfamilie og øve dine nye sprogkundskaber, mens du udforsker omgivelserne.

Sproglektioner i tillæg til projekt

Du kan få et bredere kendskab til Tanzania ved at tage et sprogkursus samtidig med, at du arbejder på dit projekt. Lektionerne foregår sideløbende med dit projekt. De er skræddersyet efter dine evner og dit niveau, hvilket sikrer dig det bedste resultat.

Du kan vælge at kombinere frivilligt arbejde i Tanzania med et sprogkursus på 5, 14, 30 eller 60 timers undervisning. De 5 eller 14 timers sprogkursus vil typisk finde sted i starten af dit projekt.

Et 30-timers sprogkursus giver mulighed for både at lære basale sprogkundskaber eller udbygge eksisterende kompetencer. De 30 timer fordeles henover de måneder, dit projekt varer.

Hvis du derimod er på udkig efter mere dybdegående studier og deltager i et projekt i tre måneder eller mere, kan du samtidig med dit projekt vælge at tage et sprogkursus på 60 timer, fordelt over projektets varighed. 

Det er ikke muligt at have sproglektioner i tillæg til vores Natur- & Miljøprojekt i Kenya.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲