You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med sport i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Rolle: At undervise skoleelever i idræt
  • Aldersgruppe: 11-18 år
  • Antal: 30-40
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på sportsprojekt i Mongoliet

Vores sportsprojekter i Mongoliet foregår på skoler i hovedstaden, Ulan Bator. Fysisk styrke prioriteres højt i skoleidræt i Mongoliet, og du kan undervise i forskellige sportsgrene såsom basketball, volleyball, atletik og fodbold. 

Siden Sovjetunionens sammenbrud har Mongoliet set en stadig mere udbredt tendens til, at børn og unge også interesserer sig for mere for sportsgrene som er populære i Vesten.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne.

Skolerne er meget glade for at have frivillige trænere der bare elsker sport generelt, og som er ivrige efter at udvikle børnenes interesse for sport.

Din rolle på projektet

I løbet af skoleåret arbejder du på skoler, hvor du hjælper lokale lærere med at undervise elever i en lang række sportsgrene. Derudover assisterer de frivillige med fitnesstræning, hjælper dommeren ved kampe, og udvikler træningsprogrammer.

Lokale børn til træning

Hvis du vil fokusere på én sportsgren, og i øvrigt har en nogenlunde god viden om sporten og hvordan man skal træne den, vil du blive efterspurgt.

På projektet får du mulighed for at bruge og udvikle dine trænerkompetencer samtidigt med at du sætter dit præg på lokalsamfundet. Din indsats vil blive værdsat, og du vil være en del af et større netværk som arbejder for at forbedre mongolernes muligheder for at dyrke idræt og sport.

Du bør ikke forvente, at børnene taler engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲