You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbejde med Fodbold i Rumænien

Oversigt
  • Placering: Brasov
  • Rolle: At træne børn og unge i fodbold
  • Aldersgruppe: 8-15 år
  • Antal: 15-20
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksible

Du kan som frivillig træne rumænske børn og unge i fodbold. Vi tilbyder to forskellige projekter med børn og unge i alderen 8-15 år.

Fodbold er en vældig populær sport i Rumænien og på dette projekt får du mulighed for at give videre af din passion og talent. Både børn og lokale trænere er mere end ivrige efter at få nyt input og idéer fra frivillige. Nogle af de lokale børn og unge fokuserer på en karriere inden for sporten, mens andre dyrker det mere på hobbyplan.

Du bør være opmærksom på, at de børn og unge, du arbejder med, går i skole og derfor er der kun skemalagt ca. to timers fodboldtræning hver eftermiddag. Du skal derfor kombinere fodboldprojektet med et af vores projekter inden for humanitært arbejde eller undervisning.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatårkvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig eller hvad du nu har i tankerne. 

Din rolle på projektet

En frivillig laver opvarmning for børn i Rumænien

Hvis du har tidligere erfaring i at træne fodbold, kan du arbejde med en lokal fodboldskole, der tilbyder træning flere forskellige steder i byen, Brasov. Børnene på denne skole er udvalgt ud fra deres talent og de tager det meget seriøst.

Dette projekt vil være den perfekte mulighed for dig, der leder efter et sted, hvor du kan videreudvikle dine evner som fodboldtræner.

Spillerne på skolen er mellem 8-15 år gamle og du vil træne dem i alt fra teknik til taktik. Du kommer til at arbejde sammen med lokale trænere, der er opsatte på at dele ud af viden og erfaring, samt få det modsatte tilbage fra dig.

For frivillige der hellere vil arbejde i lidt mere uformelle rammer eller har mindre erfaring, vil det være oplagt at blive frivillig på ungdomscentret Domino. Dette center er for adfærdsvanskelige børn og unge.

Her vil du stå for træningen selv og der er mere fokus på deltagelse, selvværd og sjov.

Målet er at de unge er aktive og glade, samt lærer om samarbejde og ansvar. Centret har meget få ressourcer, så træningen kræver en vis kreativitet fra din side af.

På begge projekter arbejder du mandag til fredag og har fri i weekenderne.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲