You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler og sundhedscentre
  • Krav: Du skal være medicinstuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Når du som medicinstuderende rejser til Bolivia i forbindelse med et praktikophold, vil du bo og arbejde i Cochabamba. Her samarbejder vi med et hospital og en række mindre sundhedsklinikker, som yder gratis behandling til alle borgere.

Frivillig og lokal læge på medicinsk projekt i Bolivia

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder hver dag sammen med lokale læger om at yde den bedst mulige behandling til lokale indbyggere. På hospitalet kan du vælge at arbejde på en bestemt afdeling eller vælge at rotere på flere afdelinger.

På sundhedsklinikkerne arbejder du sammen med praktiserende læger om alt lige fra vaccinationsprogrammer til daglige konsultationer.

Ønsker du at fokusere på et bestemt fagområde, kan vi fint aftale dette nærmere under forberedelsesprocessen.

Du skal kunne tale mindst et middelgodt spansk idet patienterne ikke taler engelsk. Du kan med fordel supplere dit praktikophold med et spanskkursus.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲