You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Kultur & Lokalsamfund i Samoa – Landsbyliv

Oversigt

Frivillig underviser om morgenen på skolen i en samoansk landsby

Landsbylivsprojektet i Samoa giver dig muligheden for komme så tæt på den lokale kultur, som det overhovedet er muligt. Du deltager i landsbyens aktiviteter på lige fod med landsbyens øvrige indbyggere, og du får dermed et unikt indblik i et unik og anderledes lokalmiljø. Folk fra Samoa er utroligt villige til at lære fra sig og som frivillig får du chancen for at udveksle ideer, traditioner og historier.

Din rolle som frivillig

Du kan bruge netop dine interesserer, kvalifikationer og færdigheder til at blive involveret i en lang række aktiviteter, der gavner lokalområdet.

Du kommer til at undervise på en lokal skole om morgenen og derefter er der tid til andre aktiviteter i og udenfor landsbyen.

Efter skole har du mulighed for at deltage i andre aktiviteter så som drama, havearbejde, motion og fitness, samt læsegrupper for børn og voksne. Du kan også arrangere dine egne workshops, der kan berige landsbyen, om f.eks. sundhed, kost og bæredygtighed.

At bo i landsbyen betyder, at du kommer til at lære og forstå den måde samoanere lever på. Du kommer til at bo hos en lokal værtsfamilie og dette giver dig automatisk en fantastisk indsigt i deres liv, religion og hvordan høvdingesystemet i landsbyen fungerer. Samoanere er kendte for deres gæstfrihed og den kommer du helt sikkert til at nyde godt af.

Alle landsbyer ligger på hovedøen Upolu og vil ikke være længere end én time væk fra hovedstaden Apia.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲