You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Journalistik i Samoa

Oversigt
  • Placering: Apia
  • Projekttype: Avis og radio
  • Rolle: At arbejde som reporter på en avis eller på en radiostation
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 18.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Overvejer du en karriere inden for journalistik eller kan du bare godt lide at skrive, så er vores journalistikprojekt i Samoa noget for dig. Her kan du arbejde på den største avis i Samoa, The Samoa Observer, eller du kan arbejde for en lokal medievirksomhed, Talamua Media.

Uanset om du vil af sted i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, i forbindelse med et praktikophold i udlandet, som voksenfrivillig eller som professionel kan du arbejde som praktikant på dette projekt.

Projekt inden for journalistik i Samoa

Din rolle på projektet

Uanset hvor du arbejder vil du have en rolle som praktikant. Du behøver ikke at være startet på en journalistuddannelse, men du skal have en klar interesse for faget og du skal have gode engelskkundskaber.

The Samoa Observer

Projekt inden for journalistik i Samoa

The Samoa Observer ligger i Apia, og her vil du arbejde som reporter for avisen. Du vil få mulighed for at bidrage med dine egne forslag til artikler ligesom at du vil lave research og skrive om emner som du finder interessante. Dine artikler samles i en portefølje som du kan tage med hjem når du er færdig på projektet.

Udover at arbejde med artikler kan du arbejde med foto, design af hjemmeside, og sociale medier. Du vil arbejde sammen med lokale journalister som hjælper dig, og du vil have mulighed for at følge dem i deres daglige arbejde.

Du bør forvente at arbejde mandag til fredag, men du kan blive spurgt om hjælpe med arbejdsopgaver i weekenden. Din arbejdsdag starter typisk kl. 8.30 og du vil have fri igen senest kl. 17.30. Du kan altså forvente en lang og spændende arbejdsdag.

Der vil være computere og kameraer til rådighed på projektet som du deler med de øvrige kollegaer.

Talamua Media

Talamua Media er en privat virksomhed som udbyder konsulenthjælp inden for medieløsninger. Frivillige hjælper til med en række forskellige opgaver inden for jounalistik og medier generelt. Du kan arbejde med trykte medier, online journalistik, og radio. Hvis du har specifikke interesser, hører vi gerne om det.

Da jeg var begyndt at falde lidt til på avisen, blev jeg sendt ud på egen hånd for at dække forskellige pressekonferencer, møder og mange andre ting. Ligeledes kunne jeg skrive om ting, jeg fandt spændende eller projekter, som de andre frivillige var en del af.
Anja, frivillig
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲