You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Sydafrika

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cape Town
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter
  • projekttype: Børnehaver (créches), fritidsklubber og et center for handicappede børn og unge
  • Aldersgruppe: 3-6 år
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.650 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har en række forskellige humanitære projekter i Cape Town, hvor hovedparten af vores øvrige projekter i Sydafrika også foregår.

Cape Towns berygtede townships er fyldt med mennesker som kæmper for en bedre hverdag. Arbejdsløsheden er på næsten 40% i disse områder, og sociale problemer med alkoholisme og vold i hjemmet er omfattende.

Forældre i disse townships gør hvad de kan for at skabe en bedre fremtid for deres børn, og derfor er skoler, fritidsklubber og børnehaver attraktive alternativer til at have børnene gående hjemme.

Med vores frivilliges indsats kan Projects Abroad give en stor støtte til fritidsklubber og børnehaver, hvor børnene har et trygt og stimulerende miljø at færdes i.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

De humanitære projekter i Sydafrika er lukkede pga. juleferie fra starten af december til midten af januar, så i denne periode arrangerer vi alternative projekter, hvor du kombinerer humanitært arbejde med arbejde på lokalsamfundsprojekterne.

Frivilligt arbejde med børn i Sydafrika

Frivillig poserer for kameraet med de lokale børn i Cape Town

Du arbejder i en børnehave eller fritidsklub, hvor du sammen med det lokale personale giver børnene en mere struktureret dag. Derudover kan du hjælpe med lektier og læsehjælp til de større børn. Ved de yngre børn er fokus på deres tidlige udvikling, hvor stimulans, omsorg hygiejne er i fokus.

Har du erfaring med at arbejde med handicappede børn og unge, er du velkommen til at arbejde på et dagcenter, hvor du hjælper det faste personale med at give støtte og omsorg til børnene, så de får en bedre tilværelse.

Uanset hvor du arbejder, er du en støtte for det faste personale, og sammen fokuserer I på at give børn og unge trygge rammer og at støtte dem i deres personlige udvikling.

Frivillig tager ’selfie’ med børnene

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Sydafrika har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

 

Det var en ubeskrivelig glæde at se dem stole mere og mere på én. At føle at den smule ekstra opmærksomhed, som vi kunne give, betød al verden for disse børn. De blev ubeskriveligt glade for at de fik lov til at pludre uden grænser eller restriktioner.
Mille, frivillig

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Sydafrika. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Sydafrika, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler eller støttegrupper for ældre og mødre med babyer

South Africa Care Management Plan
Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲