You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i udlandet for familier

Vil du og familien prøve noget andet og mere meningsfuldt end den sædvanlige charterrejse? Så kan frivilligt arbejde i udlandet være en oplagt måde at tilbringe tid sammen med familien på. Uanset motivet er de familier, vi har sendt ud, enige om, at det at bo og arbejde sammen i et udviklingsland giver dem et sammenhold, som intet andet har kunnet gøre.

Frivilligt arbejde i udlandet familie I vil opleve flere fordele ved rejse til et udviklingsland for at arbejde som ulandsfrivillige. Dels får forældrene en anderledes ferie og pause fra deres daglige arbejdsliv, dels får børnene et helt nyt og anderledes miljø at færdes i sammen med deres forældre, og dels får hele familien fælles oplevelser og minder.

Nogle forældre ser et ophold med frivilligt arbejde i udlandet som en mulighed for, at børnene kan udvikle sig samt tilegne sig nye evner - at opleve dagligdagen i et udviklingsland kan betyde en verden til forskel for et barns udvikling og for dets forståelse samt værdsættelse af andre folkeslag.

For forældrene betyder et længere ophold i et udviklingsland, at de får et nyt perspektiv på tilværelsen. Batterierne lades så at sige op på en anden måde fordi kulturudvekslingen med lokalsamfundet er større og mere dybdegående end på almindelige charterferier.

Projekter for familier

Vi tilbyder en speciel børnepris for børn i alderen 4-14 år. Er dine børn yngre end 4 år, bør du kontakte vores danske rådgivere for mere information om jeres muligheder. Unge over 14 år er selvfølgelig også mere end velkomne, og de arbejder på lige fod med forældrene til normalpris.

Frivilligt arbejde i udlandet familie

Når man som familie rejser ud på vores projekter, er det vigtigt, at børnene kan være med på projektet. Derfor anbefaler vi især projekter inden for humanitært arbejde, undervisning og sport. Ingen regler uden undtagelser, så kontakt os hvis I har andre projektønsker.

Når vi arrangerer frivilligt arbejde for familier, anerkender vi, at der ingen ”typisk” familie findes. Vi gør derfor vores bedste for at individualisere jeres projekt og værtsfamilie til jeres situation. Kontakt os direkte for at få mere information om jeres muligheder.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲