You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde i udlandet for familier

Frivilligt arbejde i udlandet for familier

Her hos Projects Abroad har vi mange års erfaring med at arrangere frivillige rejser for familier, som ønsker at arbejde frivilligt i udlandet. Vores erfaring har lært os, hvad der skal gøres for at du og din familie får den bedste familierejse, og får oplevelser for livet.

Hvorfor arbejde frivilligt i udlandet som familie?

Frivillige rejser for familier.

I vil opleve flere fordele ved rejse til et udviklingsland for at arbejde som ulandsfrivillige. Dels får forældre en anderledes ferie og pause fra deres daglige arbejdsliv, dels får børnene et helt nyt og anderledes miljø at færdes i sammen med deres forældre, og hele familien får fælles oplevelser og minder.

For forældrene betyder et længere ophold i et udviklingsland, at de får et nyt perspektiv på tilværelsen. Batterierne lades så at sige op på en anden måde fordi kulturudvekslingen med lokalsamfundet er større og mere dybdegående end på almindelige charterferier.

Uanset motivet er de familier, vi har sendt ud, enige om, at det at bo og arbejde sammen som familie i et udviklingsland giver et sammenhold, som intet andet kan gøre. 

Læring i udlandet for børnefamilier 

Få en masse nye venner fra andre steder i verden

Nogle forældre ser det at rejse til udlandet for at arbejde frivilligt som familie, som en mulighed for, at børnene kan udvikle sig samt tilegne sig nye evner - at opleve dagligdagen i et udviklingsland kan betyde en verden til forskel for et barns udvikling og for dets forståelse samt værdsættelse af andre folkeslag.

Hvilken type projekter kan jeg tage mine børn med på?

Når man som børnefamilie rejser ud for at arbejde frivilligt, er det vigtigt, at børnene kan være med på projektet. 

Vi har her samlet et overblik over de projekter, som vi mener egner sig for børn i henholdvis aldersgruppen: 0-4 år, 5-14 år og alle som er 15+ år.

 

 

0-4 år

5-14

15+

Humanitært arbejde

Medicin og sundhed

 

 

 

Undervisning

 

Natur og miljø

 

(10+ på nogle projekter)

Sport

 

Jura og menneskerettigheder

 

 

 

Business

 

 

 

Arkæologi

 

 

 

Mikrofinans

 

 

 

Byggeri

 

 

 Dyrepasning

 

 

(10+)

Journalistik

 

 

 

Landbrug

 

 

Kreative projekter

 

Kultur og lokalsamfund


Når vi arrangerer frivilligt arbejde for børnefamilier, anerkender vi, at der ingen ”typisk” familie findes. Vi gør derfor vores bedste for at individualisere jeres projekt og værtsfamilie til jeres situation. 
Kontakt os direkte for at få mere information om jeres muligheder.

Hvor kan vi rejse hen?

Vi kan som regel arrangere projekter for familier med børn over fire år på alle vores destinationer. Hvis dit barn er under fire år, anbefaler vi at du kontakter vores danske rådgivere for mere information om jeres muligheder.

Priser for børnefamilier

Vi tilbyder en speciel børnepris for børn i alderen 4-14 år.

Unge fra 15 år er selvfølgelig også mere end velkomne, og de arbejder på lige fod med forældrene til normalpris.

Vi tilbyder 5% rabat til nærmeste familiemedlemmer* fra 15 år, som rejser sammen.

Støtte og sikkerhed

Vi tager frivilliges sikkerhed alvorligt og prioterer din og din families sikkerhed og tryghed højt. Vi har lokalt personale på alle vores destinationer og sender kun frivillige til destinationer, som er politisk sikre og stabile. Vi har adskillige procedurer på plads for at sikre os at i får den nødvendige støtte og sikkerhed før og under projektetet.

Vores danske rådgivere vil også meget gerne rådgive dig om, hvilke projekter vi arrangerer i, som ikke er i zoner med høj risiko for malaria. Vi anbefaler også at man tager en snak med egen læge omkring, hvilke vaccinationer der er nødvendige for ens børn afhængigt af, hvilken destination i vil til.  

Hvad er næste skridt?

Hvis du ved, hvilket projekt, og hvilken destination, der er perfekt for dig og din familie, kan i tilmelde jer projektet.

Vi arrangere projekter for børnefamilier året rundt, og i kan tilmelde jer projekterne i lige så lang tid, som i ønsker det. I behøver ingen tidligere erfaring, alt i behøver er entusiasme og gåpåmod.

I fritiden og weekenderne vil i have tid til at udforske de lokale attraktioner. I kan også tage tid, før projektet starter, eller efter, og rejse rundt i landet.

Det var en kæmpe oplevelse for mig at have mine to børn med på denne rejse. Turen har givet os en masse at snakke videre om efter vi er kommet hjem til Danmark, og vi oplever ofte, at vi refererer til forskellige situationer, vi oplevede sammen i Nepal. Turen har sat en masse ting i perspektiv hos os, selv hos Villum, som kun lige var fyldt 5 år, da vi var af sted.
- Familien C, Humanitært arbejde i Nepal

Nyttige links: 

Beretninger fra frivillige: familie

*denne rabat gælder kun for nærmeste familiemedlemmer. Rabatten gælder ikke for tætte venner, fætre, kusiner eller kærester. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Familieprojekter

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲