You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbejde med Fodbold i Rumænien

Oversigt

Du kan som frivillig træne rumænske børn og unge i fodbold. Vi tilbyder to forskellige projekter med børn og unge i alderen 8-19 år.

Fodbold er en vældig populær sport i Rumænien og på dette projekt får du mulighed for at give videre af din passion og talent. Både børn og lokale trænere er mere end ivrige efter at få nyt input og idéer fra frivillige. Nogle af de lokale børn og unge fokuserer på en karriere inden for sporten, mens andre dyrker det mere på hobbyplan.

Frivillig på en fodboldskole

En frivillig laver opvarmning for børn i Rumænien

Hvis du har tidligere erfaring i at træne fodbold, kan du arbejde med en lokal fodboldskole, der tilbyder træning flere forskellige steder i byen Brasov. Børnene på denne skole er udvalgt ud fra deres talent og de tager det meget seriøst. Dette vil være den perfekte mulighed for dig, der leder efter et sted, hvor du kan videreudvikle dine evner som fodboldtræner.

Spillerne på skolen er mellem 8-16 år gamle og du vil træne dem i alt fra teknik til taktik. Du kommer til at arbejde sammen med lokale trænere, der er opsatte på at dele ud af viden og erfaring, samt få det modsatte tilbage fra dig.

Frivillig på et ungdomscenter

For frivillige der hellere vil arbejde i lidt mere uformelle rammer eller har mindre erfaring, vil det være oplagt at blive volontør på ungdomscentret Domino. Dette center er for adfærdsvanskelige børn og unge mellem 14-19 år. Her vil du stå for træningen selv og der er mere fokus på deltagelse, selvværd og sjov. Målet er at de unge er aktive og glade, samt lærer om samarbejde og ansvar. Centret har meget få ressourcer, så træningen kræver en vis kreativitet fra din side af.

Din rolle som frivillig

På begge projekter arbejder du mandag til fredag og har fri i weekenderne. Det skal dog siges at de børn og unge, du arbejder med går i skole og derfor er der kun skemalagt ca. to timers fodboldtræning om ugen. Dette betyder, at du skal kombinere fodboldprojektet med et af vores projekter inden for humanitært arbejde eller undervisning. Fortæl os dine præferencer, når du ansøger eller få rådgivning fra vores danske kontor, inden du beslutter dig.

In both placements volunteers work from Monday to Friday with their weekends free. However, the children you will be coaching are all in full-time education so there are normally only 2 hours of coaching each day. This means that you will need to combine your football coaching with work on our Teaching or Care projects each day. You can tell us your preferred option when you apply or discuss it with our staff before you arrive.

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Back to top ▲