You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Ungdomsprojekt med Humanitært arbejde og Lokalsamfund i Mongoliet

Oversigt

Frivilligt arbejde for unge med Humanitært arbejde og Lokalsamfund i Mongoliet

Sommer
2 uger
  • Søndag 22. juli 2018 - Lørdag 04. august 2018

Ung frivillig underviser i engelsk i Mongoliet

Vil du bruge to uger på at lave frivilligt arbejde for unge i udlandet, hvor du gør en forskel for nogle af Asiens børn?

På dette to-ugers ungdomsprojekt for 16-19-årige har du muligheden for at forbedre forholdene for barn i Mongoliets hovedstad Ulaanbaatar.

Leg og lær med børnene

Du vil sammen med dine jævnaldrende kammerater fra hele verden arbejde på et af de lokale børnehjem eller dagscentre, hvor du hjælper til med praktiske opgaver og undervisning. Du kommer blandt andet til at undervise i engelsk, lege og arrangere sportsaktiviteter med børnene som en del af dit frivillige ungdomsarbejde.

Du vil også hjælpe til med at tage hånd om de yngste børn. Din tid og omsorg vil blive værdsat meget af både børnene og personalet!

Bo med andre unge frivillige

Du kommer til at bo sammen med andre unge frivillige fra hele verden, så du kan se frem til nogle rigtig sjove uger. Vores lokale personale er aldrig langt væk, og de står klar med råd og vejledning døgnet rundt, hvis det skulle blive nødvendigt.

I weekenden er der arrangeret en tur til nationalparken Terelj, hvor du kan se vilde heste og ride på kameler. Landskabet og udsigten her er fantastisk. Du vil også opleve et traditionelt mongolsk grillmåltid, hvor du møder alle de andre frivillige og lokalt ansatte på tværs af projekter.

Det bliver to uger, du aldrig vil glemme!

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20
Tilbage til toppen ▲