You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroads eksterne partnere

Skoleredskaberne:

www.skoleredskaberne.dk

SkoleRedskaberne.dk er en webshop, som specialiserer sig i salg af skoleredskaber. Virksomheden er etableret af de tre unge iværksættere, Emil Bræmer, Gustav Gradman og Emil Kjær, som alle har oprindelse i Randers.

Skole Redskaberne

De tre drenge har alle haft mange år på skolebænken og ved netop derfor hvilke forudsætninger og forhold, der er altafgørende for at optimere ethvert barns skolegang. Dette danner også baggrunden for konceptet bag SkoleRedskaberne.dk, hvis mission er, at alle børn skal have et fyldt penalhus. Netop at fylde sit penalhus skal være så enkelt som overhovedet muligt, og derfor er SkoleRedskaberne.dk en simpel, overskuelig og smart løsning.

Hjemmeside

Helt grundlæggende ønsker SkoleRedskaberne, at alle børn skal have et fyldt penalhus på den nemmeste måde. Denne mission startede som udgangspunkt inden for landets grænser, men i takt med at vores forståelse for skoleredskabers betydning er steget, har vi også fået et større indblik i skoleforholdene i andre dele af verden.

”Ovenstående er hovedårsagen til, at vores mission nu er blevet mere international, idet vi i dag bestræber os på, at alle børn i hele verden skal have et fyldt penalhus. I den forbindelse tog vi kontakt til Projects Abroad, fordi vi manglede ressourcer til at kunne gennemføre vores mission.”

”Valget faldt på netop Projects Abroad, da organisationen arbejder yderst professionelt og vil gøre en forskel, hvilket er værdier, som vi selv vægter enormt højt og bestræber os på at udleve hos SkoleRedskaberne.dk. Samtidig har vi igennem hele forløbet været overbevist om, at Projects Abroad har de helt rigtige forudsætninger for at finde de rette skoler til projektet, og det spillede en essentiel rolle i vores valg af samarbejdspartner. ” (Gustav Gradman, Skoleredskaberne)

Skole Redskaberne


International Volunteer Programs Association:

www.volunteerinternational.org

International Volunteer Programs Association (IVPA) er en paraplyorganisation af ngo’er som beskæftiger sig med frivilligt arbejde og praktikophold på internationalt niveau. Et medlemskab af IVPA er et kvalitetsstempel, idet medlemmerne forventes at leve op til IVPA’s principper og standarder for programmer og projekter. Vi skal desuden opfylde strenge kriterier for at bevare vores medlemskab.

IVPA

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲