You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad samarbejder med nye skoler

I Kenya udvider vi samarbejdet med fem nye skoler, der har brug for frivillige til undervisning af elever.Projects Abroad samarbejder med fem nye offentlig skoler i Kenya

Der bliver snart tilføjet yderligere fem offentlige skoler til rækken af samarbejdspartnere på vores undervisningsprojekt i Kenya.
Forleden besøgte frivillige på undervisningsprojektet en af de kommende samarbejdspartnere, Likii Primary School, som efter planen snart begynder at modtage kærkommen hjælp fra Projects Abroads frivillige.

Møder børnene for første gang

Nuværende frivillige var med på besøg på den offentlige skole for at hilse på eleverne. Her forspildte de ikke chancen for at komme ned i børnehøjde, og der blev leget, grinet og undervist i tandbørstning. På undervisningsprojekterne er det nemlig lige så vigtigt at give elever viden om hverdagsting som basal hygiejne, som det er at udvikle børnenes basale motoriske færdigheder gennem leg og sjov.

Fokus på offentlige skoler

I Kenya er der stor forskel på kvaliteten af offentlige skoler og privatskoler. Dette er et spørgsmål om ressourcer, da de offentlige skoler som udgangspunkt har et væsentligt mindre budget end de private. Derfor arbejder vores frivillige på undervisningsprojekterne på offentlige skoler, hvor de er med til at løfte fagligheden og understøtte det i forvejen hårdtarbejdende personale.

 

Du kan læse meget mere om vores undervisningsprojekter i Kenya her.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲