You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillige på Ungdomsprojekterne har ydet en flot indsats

I juli måned har vi haft 1560 frivillige på vores Ungdomsprojekter, fra overalt i verden. Alle disse frivillige hjælper os med at opnå vores globale mål, og vi kan allerede se den indflydelse de har på projekterne.

Projects Abroad frivillig på Ungdomsprojekt i Cambodja

Vores Ungdomsprojekter er for unge mellem 16-19 år, som ønsker at arbejde frivilligt i deres sommerferie, og gøre en forskel for de samfund som de arbejder med. Da det er vigtigt at frivillige gør en forskel, om de arbejder frivilligt i to eller fire uger giver vi, hver af ungdomsprojektgrupperne målsætninger, som de frivillige forsøger at opnå mens de er afsted. ”Deres kombinerede indsats gør det muligt for dem at gøre en betydelig forskel på kort tid,” fortæller Jenny Puyo, Projects Abroad Chef for udvikling af programmer.

I år har frivillige allerede gjort en stor forskel for lokale samfund. Frivillige på vores Naturbevaring & Lokalsamfundsprojekt i Cambodja tog deres PADI´s Open Water-kursus på kun en uge, og de er nu i fuld gang med at indsamle data, som kan blive tilføjet til vores Coral Watch database.”Vi giver data videre til andre organisationer, som kan evaluere denne data og se, hvilke områder og dyrearter, som behøver beskyttelse. Vi laver flere forskellige undersøgelser, hvor vi holder øje med søheste, kontrollerer havet igennem forskellige målinger og samler affald,” fortæller Ananya Shankar, en frivillig fra Indien.

Projects Abroad frivillige i Kenya

I Kenya, på Medicin Ungdomsprojekterne, har frivillige hjulpet til ved vores outreah-programmer. Her har du hjulpet med generelle sundhedstjek, hvor de har skulle måle blodtryk, blodsukker og BMI. Caroline Mungai, Direktør for Projects Abroad Kenya, forklarer at hjælpen fra de frivillige har været utroligt vigtig. ”Med den igangværende strejke blandt sygeplejesker, havde vores medicinske outreaches et højere antal patienter end normalt, og Ungdomsprojektgrupperne var en stor hjælp under de medicinske tjek,” fortæller hun. 

I Nepal har vi også set den store indflydelse de frivillige har haft. Frivillige som har arbejdet med Humanitært arbejde & Lokalsamfund  har færdiggjort et maleprojekt på en skole i Kathmandu. De har her malet klasselokaler og vægge, for at give undervisningen et nyt pust. ”Siden januar 2017 har Ungdomsprojekt-frivillige færdiggjort 40 klasselokaler, inklusive borde, bænke, døre, vinduer og vægmalerier,” fortæller Navin Amatya Souschef for Projects Abroad Nepal. Væggene som de frivillige har malet, hjælper os med at opnå de mål som vi har sat i vores Care Management Plan.

Selvom mange unge på Ungdomsprojekterne er afsted som frivillige i kort tid, er det tydeligt at se at deres indsats har en stor betydning på længere sigt.

 

Læs mere om vores Ungdomsprojekter og find ud af, hvordan du kan blive en del af vores internationale fællesskab af unge, som gør en forskel. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲