You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad-teamet hjælper med at forbedre læsefærdighed i Sydafrika 

medarbejdere-i-Sydafrika

I september fejrede vi international literacy day, og vi blev påmindet, om at millioner af folk rundt omkring i verden har få læsefærdigheder, fordi de ikke har adgang til læsemateriale og undervisningsmateriale, som kan hjælpe dem med at udvikle disse egenskaber. Med dette i tankerne besluttede vi os for at starte en indsamling på vores kontor i Cape Town, Sydafrika. Vi indsamlede over 400 undervisningsmaterialer, som vi har doneret til fire centre for børn i Vrygrond townshippet i Cape Town.

På vores Humanitære projekter fokuserer vi på børns tidlige udvikling, og i Sydafrika har vi hovedfokus på at forbedre børns læsefærdigheder.  Niveauet af læsefærdigheder i Sydafrika er desværre meget lavt og i øjeblikket er 58% af børn imellem 9-10 år ikke er i stand til at forstå, hvad de læser, og 29% kan slet ikke læse. Disse høje tal skyldes at mange børn ikke har adgang til bøger eller biblioteker, som kan assistere dem i at udvikler disse færdigheder tidligt i livet.

”Jeg var begejstret da teamet i Cape Town kontaktede mig og fortalte om deres indsamlingsidé, og endnu mere da jeg hørte, hvor meget undervisningsmateriale de havde formået at indsamle. Centrene for børn, hvor materialer er blevet doneret til har ikke mange ressourcer og modtager ikke meget støtte, og de vil derfor gavne meget af denne utroligt gavmilde donation,” siger Harry Kent, Direktør for Projects Abroad Sydafrika.

Find ud af mere om vores Humanitære projekter i Sydafrika , og se hvordan du kan hjælpe. Eller se vores andre spændende Humanitære projekter rundt omkring i verden. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲