You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Projects Abroad i Mongoliet arrangerer fundraiser for unge med spastisk lammelse

Kamelridning

I næste måned gentager vores kollegaer i Mongoliet sidste års succes og stabler endnu engang fundraiseren ’Make Dreams Come True’ på benene.
Arrangementet arrangeres i samarbejde med organisationerne ’Mongolian Cerebral Palsy Association’ og ’ERCHIS Youth Development Club’ og skal være med til at indsamle penge til uddannelse, træning og gode oplevelser for unge, der lider af spastisk lammelse. Det særlige ved fundraiseren er, at idéerne til hvad, der skal indsamles penge til, helt og aldeles kommer fra de unge selv. 

I deres eget navn arrangerer de unge således tiltag og arrangementer, der for eksempel skal gavne deres fremtidige uddannelse, deres lokalsamfund eller andre i Mongoliet med spastiske lammelser. 

Pengene til at støtte de gode tiltag bliver indsamlet ved hjælp af vores frivillige, vores personale, lokale, de unge selv og organisationerne, der arrangerer kage – og bogsalg, talentshow, auktioner osv. 

Sidste års succes

skitur

Sidste år blev der blandt andet indsamlet penge til at betale undervisningsafgiften, så en ung, mongolsk pige kunne starte på den kunstskole, hun var blevet optaget på. Pigen hedder Namuunaa og har i sit handicap fundet sit eget unikke talent. Hun maler nemlig med sine tæer og kan nu følge sin drøm om at blive uddannet kunstner. 

En anden handicappet pige, Saruulbuyan, iværksatte og organiserede alternativ træning og udvikling af spastisk lammedes fysiske og mentale evner. Workshoppen indebar blandt andet en sjov dag, hvor de unge fik muligheden for at ride på kameler. 

Der blev også arrangeret skiture, gaveuddeling fra julemanden og meget mere. 

Dette år er der allerede blevet indsamlet penge ved afholdelsen af en moderne danse-workshop, arrangeret af en af Projects Abroads frivillige, der selv er danselærer. Mange flere arrangementer og events vil finde sted i løbet af den kommende tid i Mongoliet.

Læs om vores spændende projekter i et helt unikt land, Mongoliet, her!  

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲