You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Mød kvinderne fra mikrofinansprojektet i Ghana

Ghanesisk kvindePå flere af vores destinationer i Afrika har vi projekter inden for mikrofinans. Det har vi fordi, vi mener at det er en af de bedste måder, hvorpå indbyggere i udviklingslande på en bæredygtig og selvstændig måde, kan ændre deres liv til det bedre. 
 
I Ghana er vores projekter og frivillige med til at skabe økonomisk udvikling og bedre jobs til lokale kvinder. Et af projekterne i 2014 har været at låne penge til landsbyen Obuotumpan i det østlige Ghana. Mikrolånet er blevet brugt til at bygge og etablere en sæbefabrik. På den måde er der blevet skabt nye og bedre arbejdsmuligheder for landsbyens kvinder og i fremtiden vil det kunne gøre dem selvstændige erhvervsdrivende. 
 
Vi har interviewet nogle af kvinderne, der arbejder på den nye sæbefabrik og aldersmæssigt rangerer fra 20-70 år. De fortæller om de forandringer og udfordringer deres nye arbejde har budt på. 
Alle er de enige i, at den ekstra indkomst allerede har gavnet børnene, så de kan komme i skole.  De fleste nævner ligeledes at de frivillige på projektet har lært dem en masse nye ting.  
 
Du kan ”møde” de stærke kvinder og mødre og læse deres interview her. 
 
Der er i høj grad brug for flere frivillige til at starte nye projekter op, der kan have samme positive effekt på et lokalsamfund. Som frivillig er du med til at rådgive og støtte, udvikle marketingsstrategier og forretningsplaner og meget andet. Du kan virkelig gøre en stor forskel og du kan læse meget mere om vores mikrofinansprojekter her. 

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲