You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillige underviser hinanden i Rumænien

 
I Rumænien kører de for tiden en serie af workshops, der bliver arrangeret af de tilstedeværende frivillige. Idéen er, at frivillige der har lyst, underviser både deres medfrivillige og lokalt personale i et område, de har ekspertise inden for. På den måde bliver alle bedre til at tackle udfordringerne i det frivillige arbejde, de udfører på deres respektive projekt. 
 
Den senest afholdte workshop blev arrangeret og fremført af to australske frivillige, David og Daniella, der begge har arbejdet som lærere og derfor har erfaring med at undervise børn. 
De forklarede de andre frivillige om deres oplevelser fra lærerarbejdet og de regler, udfordringer og udvikling, de har gjort sig og oplevet hos børnene. 

Workshop Rumænien
 Derudover forberedte de også interaktive spil, der skulle være med til at hjælpe de andre frivillige i arbejdet med børn på deres specifikke projekter i Rumænien. De diskuterede også, hvordan man bedst muligt omstiller sig til en anden kulturs arbejdsgange. 
 
De frivillige lavede øvelser vedrørende de vanskeligheder, man støder på, når man pludselig skal arbejde i en helt ny kultur med folk, der taler et andet sprog og har andre synspunkter end en selv. 
Workshopperne har vist sig at være en stor succes og den næste bliver allerede torsdag i denne uge. 
 
Du kan læse meget mere om alle vores projekter i det smukke østeuropæiske land her.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲