You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Lotte og Olivia i Kenya

I slutningen af april rejste 40-årige Lotte til Kenya sammen med sin 6-årige datter, Olivia. Her arbejdede de i to måneder på et humanitært projekt hos Hope Children’s Ministry. 

Olivias tilstedeværelse var spændende for både unge og ældre. Hun faldt hurtigt til sammen med de lokale børn, og de var gode til at lege sammen. Selvom Olivia kun kunne tale dansk og ikke have noget kendskab til engelsk overhovedet, var det ikke spor svært for hende at lære lidt sange og lege på Swahili.

Olivia hjalp også sin mor med det daglige arbejde i klasseværelset hvor hun lærte sine klassekammerater nogle danske sange.

Ligesom Olivia var Lotte en spændende afveksling på skolen. Da hun fandt ud af at eleverne i Top Class, som var for de ældste elever, var nødt til at skifte skole, oprettede hun en ny klasse for dem: Klasse 1. ”Denne klasse vil de ældste elever nu kvalificere sig til”, siger Rodgers som er leder på skolen. 

Setuppet har alle nødvendige strukturer til at sikre at frivillige og lokale lærere nemt kan fortsætte arbejdet i klassen. Lotte og Olivia har været en inspiration for både børnene og det lokale personale på Hope Children’s Ministry.

Tilbage til nyhedslisten

Kontakt os på:
(+45)­­ 42 40 90 20

Abonnér via RSS

Nyheder Feed
Tilbage til toppen ▲