You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Sri Lanka

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler, at du flyver til hovedstaden, Colombo. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Efter din ankomst kører vi dig hen til din værtsfamilie. Frivillige bor hos lokale værtsfamilier. Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Vi indkvarterer vores frivillige i Colombo og mindre byer langs kysten, fra Negombo til Kalutara. Alle bor højst et par timers kørsel fra Colombo.

Afhængigt af dit ankomsttidspunkt henter vi dig hos familien og tager dig med ud til et autentisk srilankansk måltid. Her får du et pakke med velkomstmateriale, og vi tager en snak om forventninger og spørgsmål.

Frivillige som ankommer fredag eftermiddag eller i weekenden, vil have denne introduktion mandag formiddag. Vores lokale personale vil selvfølgelig sørge for at du kommer godt på plads hos værtsfamilien og, hvis muligt, få dig introduceret til nogle af de andre frivillige, så du har noget at give dig til i weekenden.

Mødet med dine nye omgivelser

Samme dag tager vi dig med på introduktionstur i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Alt afhængigt af tidspunktet besøger vi dit projekt for at præsentere dig for dine nye kollegaer. Ellers venter vi til næste morgen. På projektet arrangerer vi dit arbejdsskema og besvarer eventuelle spørgsmål fra dig eller din vejleder på projektet.

Den næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport (bus). Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Du kan glæde dig til autentiske smagsoplevelser. Maden i Sri Lanka minder meget om sydindisk mad med masser af ris og stærke krydderier. Frisk frugt er nemt tilgængeligt, og der er masser af muligheder for at spise fisk og skaldyr langs kysten. Vegetarer har også gode vilkår.

Sri Lanka er et relativt lille land, og det er derfor nemt at komme rundt. Der kører regelmæssigt regionalbusser til og fra Colombo, så der er gode muligheder for lokale eventyr. Internet er billigt og nemt at skaffe, så du kan fortælle venner og familie om alle dine oplevelser.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲