You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Peru

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Cusco. I ankomsthallen bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo.

Vores projekter foregår i Cusco og Puerto Maldonado. Efter din ankomst kører vi til vores lokale kontor, hvor du møder vores lokale personale og får en introduktionstur. Dernæst kører vi dig hen til din værtsfamilie.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Dagen efter henter vi dig hos din værtsfamilie og giver dig en introduktion til dine nye omgivelser. Ankommer du i en weekend, vil introduktionsturen foregå om mandagen. På din introduktionstur får du en velkomstpakke bestående af blandt andet informationsmateriale og et kort over dit nærområde.

Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Samme dag eller næste dag følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. Her møder du din vejleder på projektet, og vi arrangerer et arbejdsskema til dig. Du vil typisk starte på dit arbejde den efterfølgende dag.

De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men nogle frivillige foretrækker at bruge offentlig transport. Uanset hvad hjælper vi dig med at finde vej, og vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag. Oftest kører frivillige med bus til og fra arbejde, hvis der er for langt at gå.

Det er en god idé at kunne tale lidt spanske gloser inden du rejser til Peru. Det er ikke et krav for at arbejde på projekterne, men det er klart en fordel. Det åbner nogle døre for dig hos lokalbefolkningen, og det vil lette kommunikationen på projektet. Vi forlanger ikke at vores værtsfamilier taler flydende engelsk, så her vil lidt spanske gloser også være en fordel for dig.

I løbet af din første uge vil du have mulighed for at få et par timers gratis spanskundervisning på vores lokale kontor.

Når du er frivillig på Natur & Miljøprojektet

Du skal ankomme til Puerto Maldonado. Her henter vi dig i lufthavnen og følger dig hen til et lokalt hotel eller vores kontor, hvor du kan slappe af indtil du skal med båden ud til vores lejr i regnskoven. Turen varer cirka halvanden times tid. Når du ankommer til lejren vil du mødes med de andre frivillige og vores lokale personale vil vise dig rundt i området.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲