You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer til Jamaica

Ankomst til destinationen

Vi anbefaler at du flyver til Kingston International Airport. Her bliver du modtaget af en lokal medarbejder fra Projects Abroad – kig efter skiltet med vores navn og logo. Alternativt vil en af vores faste chauffører hente dig, og så vil du kort efter blive ringet op af en vores lokale medarbejdere som vil sikre sig, at du er kommet godt frem.

Du vil blive kørt hen til din værtsfamilie i Mandeville, hvor du vil have mulighed for at pakke ud og slappe lidt af. De fleste værtsfamilier bor i Mandeville, men enkelte frivillige indkvarteres hos familier i Black River og Accompong. Enkelte værtsfamilie huser kun en frivillig ad gangen.

Værtsfamilierne svarer til middelklasse efter lokale forhold, og selvom der er forskel på bekvemmeligheden, sikrer vi at de alle lever op til vores krav om renlighed, sikkerhed og adgang til rent drikkevand.

Mødet med dine nye omgivelser

Den næste arbejdsdag vil du få din introduktion til Jamaica. Hvis du ankommer i starten af ugen vil det være dagen efter. Hvis du ankommer i weekenden vil introduktionen foregå om mandagen.

På din introduktionstur får du en rundvisning i nærområdet. Du ser hvor du kan veksle penge, posthuset, de gode internetcaféer og hvor de frivillige plejer at slappe af sammen. Det er vigtigt for os at du hurtigt falder godt til, så du skal selvfølgelig ikke holde dig tilbage ned spørgsmål.

Du vil også besøge vores lokale kontor, hvor vi gennemgår velkomstpakken og du kan få besvaret dine spørgsmål.

Dernæst følger vi dig hen til din nye arbejdsplads. De fleste frivillige bor i gåafstand til deres projekt, men for nogle frivillige er det nødvendigt at bruge offentlig transport. Vi dækker dine transportomkostninger til og fra arbejde hver dag.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲