You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Humanitært arbejde & Lokalsamfund

Oversigt

Afventer bekræftelse!

Vinterprojekt i Ghana

  • Placering: Akuapem Hills
  • Projekttype: Daginstitution
  • Rolle: At undervise børn og hjælpe med lavpraktiske ativiteter
  • Indkvartering: Værtsfamilie

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Ghana

Vores vinterprojekter er arrangerede ophold for frivillige i alle aldre henover juleferieperioden. Du kommer til at arbejde på projektet i en gruppe bestående af andre frivillige fra hele verden.

Vinterprojektet i Ghana er beliggende i Akuapem Hills, hvor du arbejder i en dagsinstitution. Her kommer du til at lege og tage dig af børnene om morgenen og om eftermiddagen er du med til at renovere og udsmykke de fysiske omgivelser.

Ved at lægge nyt gulv eller male noget sjovt, smukt og stimulerende på en forsømt væg, er du med til at skabe et værdifuldt og varigt bidrag til det sted, hvor du arbejder. Samtidig har du som frivillig mulighed for at give børnene og dig selv en helt speciel jul.

Humanitært arbejde & Lokalsamfund i Ghana

I løbet af din tid i Ghana kommer du til at lære noget om en anden kultur og bliver en del af lokalsamfundet. Du vil sammen med andre frivillige blive indkvarteret hos en værtsfamilie, og på den måde bliver du virkelig en del af en ghanesisk hverdag.

Dine to uger bliver struktureret ud fra et fast arbejdsskema. Aften-komsammener, samt weekendaktiviteter er også arrangeret. Du vil fejre din jul og nytår sammen med andre frivillige og vores lokale personale.I løbet af din tid har du mulighed for at besøge det berømte slavefort i Cape Coast eller en af Ghanas smukke palmestrande.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲