You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde på Humanitære projekter i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • Rolle: Du arbejder sammen med lokale medarbejdere om at styrke børns udvikling og nå vores fælles mål i Care Management Plan ved hjælp af forskellige læringsaktiviteter.
  • Projekttype: Centre for handicappede børn og voksne, centre for gadebørn og plejehjem.
  • Aldersgruppe: 0-21 år
  • Antal: 15-80
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra Loading...
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på humanitært projekt leger med boliviansk pige

Vi samarbejder med en række forskellige partnere på vores humanitære projekter i Bolivia. Alle projekter foregår i Cochabamba, hvor du kan arbejde i centre for handicappede børn og voksne, centre for gadebørn eller plejehjem.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold i udlandet, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel, sammen med din familie eller hvad du nu har i tankerne.

Bolivia er af de fattigste lande i Latinamerika. Projekterne mangler ressourcer, både i form af personale, materialer og struktur, og derfor er du som frivillig med til at yde en vigtig indsats.

Idet børnene ikke taler engelsk er det en stor fordel hvis du har kendskab til spansk inden du starter på projektet. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et spanskkursus. Du kan også komme tæt på Bolivias kultur med et sprogkursus i den lokale dialekt, quechua.

Frivilligt arbejde med børn i Bolivia

Frivillig på humanitært projekt i Bolivia

Projects Abroad samarbejder med flere dagcentre og handicapcentre, alle i Cochabamba-området. Nogle af centrene arbejder med gadebørn eller HIV-smittede børn, andre centre er for fysisk eller psykisk handicappede børn som har brug for støtte.

Du bør som udgangspunkt forvente at hjælpe til med de daglige praktiske gøremål såsom rengøring, tøjvask og madlavning, samt lektielæsning, omsorg for og leg med børnene. Børnene har en hård hverdag, og de er ofte ikke vante med at have en daglig rutine. Din hjælp, omsorg og opmærksomhed vil blive højt værdsat af dine omgivelser.

Andre arbejdsopgaver kan være af mere basal karakter såsom at lære børnene om hygiejne, kommunikation og at begå sig blandt andre. På nogle projekter vil basal undervisning være ønsket. det kan for eksempel være at lære alfabetet, talrækken, og lignende på spansk.

Du kan også arbejde på et center for unge piger som har været udsat for misbrug, og som nu gerne vil lære forskellige aktiviteter som kan hjælpe dem tilbage til en normal tilværelse.

På plejehjemmet hjælper du det lokale personale med den daglige drift, ligesom at du er med til at gøre hverdagen underholdende for plejehjemmets beboere. Hvis du har særlige præferencer for hvilken type humanitære projekter du ønsker at arbejde på, må du meget gerne lade os vide det.

Da vi kom derhen og så børnenes “casitas” blev det klart for mig, at det nu varzoomEvelyn Guerrero virkeligt, og det var meget rørende endelig at se børnene, som alle var nysgerrige og næsten stod i kø for at få kram fra superviseren, som de kendte godt.
Evelyn, frivillig

Bæredygtige projekter

Det er vigtigt, at din indsats har en effekt. Derfor sikrer vi, at frivillige får god støtte fra den lokale koordinator fra Projects Abroad, som arrangerer workshops med jævne mellemrum.

Sammen med de humanitære projekter i Bolivia har vi udviklet en Care Management Plan, som er en langsigtet strategi for vores frivilliges indsats på projekterne.

Vi bruger også en sikker og anonym database til at dokumentere udviklingen i vores frivilliges arbejde på de humanitære projekter. Igennem databasen kan vi følge hvert enkelt barns udvikling og behov for støtte. Det betyder også, at du som frivillig kan se hvilke fremskridt tidligere frivillige har lavet, og det gør det nemmere for dig at starte på dit arbejde.

Ved hjælp af databasen kan du, se hvilket niveau et barn er på i forhold til dets generelle udvikling, læring og hygiejne. For dig betyder det, at du får en mere struktureret tilgang til dit arbejde fordi du kan se hvor du skal starte og hvad du skal fokusere på i løbet af dit projekt. Det gavner både projektet og dig selv.

Frivilligt arbejde på børnehjem

Vores frivillige har igennem årene arbejdet med børn på børnehjem i Bolivia. De frivillige har gjort en stor indsats, og deres arbejde har haft en stor indflydelse for disse børns levevilkår. Men vi har de sidste mange år langsomt arbejdet på at skifte vores fokus fra arbejde med børnehjem til helhedsorienteret arbejde med børn på vores Humanitære Projekter. Dette skift skyldes at vi mener, at en helhedsorienteret tilgang til arbejde med børn er mere bæredygtigt. Find ud af mere omkring Projects Abroads nuværende holdning til frivilligt arbejde på børnehjem.

Dette betyder at i stedet for at arbejde på børnehjem i Bolivia, vil frivillige arbejde i dagcentre, børnehaver, skoler og støttegrupper for ældre og mødre med babyer.

Bolivia Care Management Plan Børnebeskyttelsespolitik
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲