You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Hanoi
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie eller delelejlighed
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi samarbejder med en række forskellige hospitaler i og omkring Hanoi, hvor du med Projects Abroad kan arbejde på i forbindelse med et praktikophold i udlandet.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Som medicinstuderende har du en række forskellige og spændende muligheder på hospitaler i og omkring Hanoi. Du kan f.eks. arbejde på et hospital som behandler ud fra traditionel medicin eller er hospital som er specialiseret inden for kirurgi.

Du er velkommen til at specialisere dig og arbejde på samme afdeling under hele dit praktikophold. Det kan f.eks. være onkologi, pædiatri, akupunktur, dermatologi, kardiologi, m.m.

Uanset hvor du arbejder, vil du arbejde sammen med lokale læger, som taler godt engelsk. Du kan også forvente at arbejde sammen med vietnamesiske medicinstuderende.

Frivillig på medicinsk projekt i Vietnam

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Alt afhængigt af antallet af frivillige på projektet bor du enten hos en lokal værtsfamilie eller i et guesthouse sammen med andre frivillige.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲